More

  Cum va arăta primul smartphone BlackBerry cu Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aşteptăm de ceva vreme ca BlackBerry să se reinventeze şi să creeze un nou tip de smartphone. Acum, o fotografie dată în presă de BlackBerry, ne prezintă ceea ce se doreşte a fi smartphone-ul BlackBerry cu Android, numit Venice.

  Pe contul de Twitter @evleaks, atribuit lui Evan Blass, a apărut o fotografie cu partea de jos a smartphone-ului care prezintă cu o tastatură formată din 3 rânduri de butoane inspirată de la modelul Passport.

  Citeşte şi: BlackBerry lansează o tabletă securizată produsă de Samsung

  Pe acelaşi cont de socializare a fost anunţat faptul că BlackBerry a creat un parteneriat cu AT&T, care să livreze telefoanele consumatorilor.

  Fotografia ne mai arată că dispozitivul are 3 butoane specifice Android: home, back şi multi-window, combinate cu alte simboluri în partea de jos a ecranului. În total ajungem la un număr de 6 butoane. Acesta este cel mai clar pont care ne arată că, de fapt, Venice ar putea avea Android, deşi este prea devreme să ne pronunţăm.

  BB_Android

  Ce ştim deja este faptul că BlackBerry şi-a exprimat dorinţa de utilizare a Android de la Google, potrivit Reuters. S-a discutat faptul că mişcarea companiei canadiene aparţine strategiei de concentrare asupra dispozitivului şi managementului software.

  Citeşte şi: Concept Blackberry Empathy – Smartphone-ul care empatizează cu utilizatorul

  Raportul a adus în vedere, de asemenea, faptul că dispozitivul va fi avea slider şi o tastatură QWERTY, reprezentativă BlackBerry. Se zvoneşte faptul că telefonul va fi lansat undeva în toamna acestui an.

  De când a apărut fotografia, nici BlackBerry, dar nici Google nu au făcut nicio declaraţie cu privire la un posibil parteneriat.

  Smartphone-ul a fost anunţat pentru prima dată la începutula anului 2015, la Mobile World Congress care a avut loc la Barcelona în luna martie a acestui an, fără prea multe detalii despre cum va avea să arate dispozitivul. Există zvonuri potrivit cărora smartphone-ul va părea „ca din altă lume”.

  Citeşte şi: Concept iPhone 7 cu încărcare rapidă şi scanare a amprentei

  Mai există, de asemenea, zvonuri potrivit cărora dispozitivul ar putea avea 5.4 inch, camera principală de 18 MP, cameră frontală de 5 MP, 3GB de RAM, procesor Snapdragon 808 hexacore pe 64 de biţi de la Qualcome.

  Aşadar, întrebarea rămâne aceeaşi: BlackBerry va renaşte? Care sunt şansele ca acest dispozitiv să „spele reputaţia” compania?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.