More

  Culorile atribuite contactelor din telefon îţi dau de gol emoţiile

  Cu toţii avem cel puţin 5 persoane pe care le apelăm cel mai des. Te-ai gândit vreodată să atribui fiecăreia câte o culoare?

  Fie că vorbim despre mama, psihologul personal, prietenul cel mai bun sau colega de birou, la un moment dat ne vine în minte o culoare reprezentativă fiecăruia.

  Culorile reprezintă anumite emoţii sau stări. Iată cum îţi poate da de gol emoţiile culoarea atribuită unui anumit contact.

  Citeşte şi: Ce spune smartphone-ul tău despre tine

  Verde – Reprezintă armonia, dragostea şi comunicarea. Atunci când te gândeşti la persoana căreia îi atribui culoarea verde, eşti calm şi uşurat că mereu vei avea parte de sfaturi bune.

  Portocaliu – Persoana căreia îi atribui culoarea portocalie este cea care te inspiră din punct de vedere creativ, te ajută să fii mult mai optimism şi să fii mult mai productiv. De regulă, atribuim portocaliul şefilor, colegilor de muncă sau copiilor.

  Galben – Contactul căreia îi atribui galbenul este asemeni soarelui, atât atunci când vine vorba de energie, cât şi de voie bună. Persoana cu galben este cea pe care o apelezi ori de câte ori simţi nevoia să îţi reîncarci bateriile.

  Violet – Dacă îi atribui culoarea violet, cu siguranţă este o persoană care îţi stimulează imaginaţia şi intuiţia. De asemenea, acest contact este foarte creativ, bogat din punct de vedere spiritual şi emană pace şi voie bună.

  Albastru – Contactul căruia îi atribui albastru are efectul mării aspra ta, când te calmează, când te face să îţi pui mari semne de întrebare. Deşi de multe ori emană pace şi bunătate, are momente în care cu greu îţi permite să fii calm.

  Vişiniu – Este reprezentativ persoanelor cu spirit liber, cărora nu le este teamă să rişte. De asemenea, dacă atribui culoarea vişinie unui contact din telefon, o faci pentru că aceasta nu este egoistă şi posesivă şi îţi este alături în orice moment al vieţii.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here