Apple sare în ajutorul Greciei

Cristian Gănescu
- 13.07.2015, 0:05 în Evoluţie
0

SHARES

Grecia trece prin clipe grele în momentul de faţă, iar compania Apple doreşte să aducă o contribuţie pentru a ajuta cetăţeanul de rând să treacă mai uşor mai departe.

Apple le oferă tuturor abonaţilor la serviciul său iCloud, din Grecia, o lună gratuit. Plăţile online au fost blocate, deoarece guvernul grec vrea să restructureze datoriile pentru a împiedica colapsul economic.

Citeşte şi Cum vor hackerii să facă bani de pe urma Apple şi Facebook

Restricţiile implementate sunt pentru a preveni exodul banilor pe fondul panicii din băncile din Grecia, iar acest lucru împiedică şi efectuarea plăţilor cu cardul la nivel internaţional. Asta înseamnă că toţi clienţii iCloud, care sunt rezidenţi sau au un cont într-o bancă din Grecia, nu pot achita serviciul respectiv.

Pentru a preveni întreruperea serviciului iCloud pe perioada crizei financiare şi pentru a ne asigura că aveţi acces la conţinutul dumneavoastră, am extins abonamentul dumneavoastră iCloud pentru un timp suplimentar de 30 de zile, fără cost suplimentar„, Apple a trimis acest mesaj tuturor abonaţilor prin email, potrivit unei informaţii AppleInsider.

Nu vom percepe nicio taxă până nu expiră cele 30 de zile acordate gratuit. Dacă nu putem să vă reînnoim abonamentul, veţi fi nevoiţi să reduceţi spaţiul de stocare disponibil„.

Citeşte şi Cum obţii iOS 9 cu câteva luni înaintea tuturor

Desigur, Apple nu poate oferi acest tip de curtoazie la nesfârşit, astfel că utilizatorii din Grecia vor trebui să aştepte ca autorităţile să rezolve problema, cât mai curând posibil. Plăţile de pe App store şi iTunes sunt şi ele afectate.

iCloud devine o parte tot mai importantă pentru serviciile oferite de Apple, încercând să ofere sincronizare între platforme, cât şi spaţiu de stocare, ceea ce atacă Google, Dropbox şi Microsoft.

Utilizatorii primesc 5GB de spaţiu de stocare gratuit, iar abonaţii pot ajunge până la 1TB spaţiu de stocare.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!