More

  Cum obţii iOS 9 cu câteva luni înaintea tuturor

  Apple se pregăteşte să lanseze cel mai nou sistem de operare pentru dispozitivele mobile: iOS 9.

  Apple a deschis un program de testare beta, la care poate participa oricine. Cu alte cuvinte, ai posibilitatea de a vedea şi beneficia de cele mai noi funcţii iOS 9 înaintea tuturor.

  Citeşte şi iPhone 6S: Cum va arăta viitorul smartphone Apple

  Pe 9 iulie 2015, compania a lansat un test beta destinat publicului pentru cel mai nou sistem de operare mobil. Este o mişcare ieşită din comun pentru Apple, care oferea programele pentru test numai dezvoltatorilor.

  Oricine se poate înscrie pentru a avea acces la versiunea beta a iOS 9, pe site-ul Apple. Versiunea de test are un Assistent pentru Feedback, care le permite utilizatorilor să trimită informaţii despre cum se comportă noul sistem de operare.

  Citeşte şi De câte iPhone-uri este nevoie pentru a opri un glonţ AK-74?

  iOS 9 va fi lansat cel mai probabil în luna septembrie şi va avea o aplicaţie pentru ştiri refăcută, direcţii de tranzit pentru Apple Maps şi o versiune îmbunătăţită a asistentului virtual Siri, printre altele.

  Cu toate acestea, cei care doresc să participe la acest proces de testare trebuie să aibă grijă: de vreme ce este o versiune beta de test, în mod sigur va avea foarte multe bug-uri şi probleme. Apple sugerează ca utilizatorii să descarce sistemul de operare pe un al doilea dispozitiv şi să creeze un back-up, înainte de a-l instala.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here