More

  Şi-a schimbat numele ca să îşi recupereze contul de Facebook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Îţi schimbi numele atunci când te căsătoreşti sau dacă pur şi simpli simţi că cel pe care îl ai nu este potrivit pentru tine. Dar ţi l-ai schimba vreodată pentru Facebook?

  Jemma Rogers, terapeut în holistică din Lewisham, sud-estul Londrei, şi-a schimbat numele ca să se potrivească cu pseudonimul de pe Facebook, Jemmaroid Van Laalaa, după ce i-a fost blocat contul de Facebook, potrivit Telegraph.

  Femeia de 30 de ani şi-a creat profilul de Facebook în 2008 sub un nume fals pentru a evita cererile de prietenie nedorite. Atunci când Facebook a cerut o dovadă că îi aparţine contul de Facebook, în urmă cu o lună, Rogers a fost blocată. Contul de socializare va rămâne blocat până când aceasta va reuşi să facă dovada că este deţinătoarea de drept a lui.

  Citeşte şi: Cum afli cine te-a şters de pe Facebook

  Rogers le-a dat celor de la Facebook mai multe email-uri prin care le-a explicat situaţia şi i-a implorat să îi dea din nou acces la cont, ba chiar a încercat să creeze în Photoshop un card de credit fals, dar nimic nu a funcţionat.

  De aceea, terapeutul a recurs la o măsură drastică, şi-a schimbat numele şi toate cardurile, ca de altfel şi permisul de conducere.

  Ştiu că am fost imbecilă, dar Facebook este chiar ridicol”, spune Rogers. „Puteau spune că este un cont deţinut de o persoană care foloseşte un nume fals. Nu pot să cred că sunt pedepsită în acest fel.”

  Citeşte şi: Facebook va avea propriul asistent virtual

  Din păcate, noile acte nu au fost cheia care ar fi putut să îi deblocheze contul. De când le-a trimis la Facebook, Rogers a primit doar un mesaj automat în care i se promitatea că „va fi analizată” situaţia.

  „Îmi este blocat accesul la cont de 5 săptămâni, iar acolo am o mulţime de fotografii, mesaje şi momente de valoare”, spune Rogers.

  Acum, nu doar că şi-a pierdut contul de Facebook, ci a rămas şi fără numele său real.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.