More

  Acum poţi lansa apeluri video şi de pe Chrome

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sunt destul de puţine moduri cunoscute prin care poţi lansa apeluri video de la calculatorul tău, cele mai populare fiind Skype, Google Hangouts şi FaceTime. În realitate, tot mai multe alternative apar zilnic.

  Dacă ţi se pare destul de dificil să lansezi un apel video cu diferiţi prieteni, fie că unii nu au cont de Skype, fie că nu se descurcă să folosească Google Hangouts, acum este o alternativă perfectă: Make It Fast.

  Citeşte şi Schimbarea Facebook Messenger pe care toată lumea o aştepta

  Make It Fast este o extensie, pentru browserul Chrome, care permite lansarea unor apeluri video cu prietenii, direct dintr-un tab. Dezavantajul, pe de o parte, este că te limitează la apeluri de numai 140 de secunde. În plus, nu poţi lansa mai mult de două apeluri cu aceeaşi persoană, în interval de o oră.

  Pe de altă parte, avantajul este că păstrează discuţia la subiect şi nu permite divagarea pe alte teme. Este perfectă pentru discuţii punctuale, pe proiect, rapide.

  Citeşte şi Skype întrece Facebook Messenger cu funcţia Translator

  Nu mai eşti nevoit să lansezi altă aplicaţie care mănâncă resursele calculatorului. Deschizi un tab nou, accesezi iconiţa „Make it Fast„, tastezi numele prietenului tău, iar apelul va fi lansat de îndată.

  Momentan, sistemul de logare se realizează prin contul Twitter. Dacă nu ai cont Twitter nu vei putea folosi aplicaţia. Pe viitor, dacă extensia va primi şi opţiunea de logare prin intermediul Facebook, popularitatea extensiei va creşte garantat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.