More

  OnePlus 2: Sistemul de invitaţie a fost lansat oficial

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  După cum ne-a obişnuit producătorul chinez OnePlus, noul dispozitiv OnePlus 2 va putea fi achiziţionat pe bază de invitaţie. Grăbeşte-te şi rezervă un dispozitiv până nu este prea târziu!

  OnePlus a deschis oficial publicului larg posibilitatea de a rezerva invitaţii, cu numai 24 de ore înainte de lansarea oficială a dispozitivului OnePlus 2.

  Citeşte şi: OnePlus2 – Primele poze cu dispozitivul

  Acum te poţi înscrie pe site-ul OnePlus şi ai şansa să câştigi o invitaţie pentru cumpărarea viitorul smartphone, mult aşteptatul OnePlus 2.

  La fel ca şi în cazul primului model, nu îl poţi cumpăra de oriunde. Dispozitivul este disponibil numai pe bază de invitaţie, cel puţin în primă fază.

  Până acum sunt peste 184.000 de persoane înscrise, iar numărul doritorilor continuă să crească, motiv pentru care nu este timp de pierdut.

  Citeşte şi: Samsung Galaxy S7: Lansare şi caracteristici

  De această dată, OnePlus a promis că nu va mai exista problema stocurilor, pe care a avut-o la prima lansare şi toţi cei care se înscriu şi sunt acceptaţi beneficiază de un dispozitiv.

  Pe lângă lista de înscriere pentru invitaţii, OnePlus a publicat pe Play Store aplicaţia de realitate virtuală pentru evenimentul de lansare.

  Această aplicaţie le va permite utilizatorilor să vizioneze evenimentul de lansare în unghiuri de 360 de grade. Este evident că ai nevoie de un dispozitiv de realitate virtuală pe acre să îl conectezi la telefon, dar şi de un dispozitiv cu Android.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.