More

  Samsung Galaxy S7: Lansare şi caracteristici

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Gigantul sud-coreean ar putea lansa noile smartphone-uri cu cartele SIM electronice, cunoscute şi ca e-SIM, un concept care a fost introdus de Apple pe ultimele modele de iPad, dar pe care nu l-a popularizat.

  UPDATE 15 octombrie 2015: Un concept inedit a fost creat şi de cei de la 3DFuture. Este vorba despre randări foarte apropiate de un produs final.

  Cu ce va veni în cele din urmă Samsung Galaxy S7 sau S7 Edge rămâne de văzut. Până atunci, vom admira în continuare sugestiile profesioniştilor care sunt într-adevăr spectaculoase.

  1 2 3 4 5

  Potrivit Sam Mobile, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, ca de altfel şi Samsung Galaxy Note 6 vor veni cu e-SIM-uri, de la mai mulţi operatori de reţea.

  Este de menţionat că Apple a introdus Apple SIM odată cu lansare ultimului model de iPad. Apple SIM le permite utilizatorilor să schimbe operatorii de telefonie mobilă fără să fie nevoiţi să schimbe şi cartelele. Din păcate, aceste cartele SIM au fost disponibile pentru câţiva operatori de telefonie mobilă, în teritorii liminate, de vreme ce funcţiile erau restricţionate doar pentru două dispozitive.

  Citeşte şi: Carcasa smartphone de 3 ori mai tare decât oţelul

  Deşi iniţial vorbeam despre o idee de pionierat, aceasta a fost uşor, uşor acceptată şi urmează să fie adoptată de majoritatea operatorilor de telefonie mobilă.

  De fapt, un raport din Financial Times susţine faptul că Apple ia în considerare, de asemenea, funcţionalitatea e-SIM.

  Galaxy-S7-concept-970-80

  Practic, e-SIM le va permite utilizatorilor să se înregistreze la anumiţi operatori de telefonie mobilă, chiar fără a fi nevoiţi să obţină o cartelă SIM fizică de reţea.

  De asemenea, va face procesul mult mai uşor. În plus. această modalitate le va oferi consumatorilor mai multă libertate pentru a opta, precum şi pentru a schimba operatorii de telefonie mobilă între ei. Cu toate acestea, nu este exclus ca majoritatea operatorilor să impună restricţii specifice atunci când sunt utilizate cartelele e-SIM.

  Citeşte şi: Windows 10, promovat de bebeluşi

  În timp de Apple SIM nu a reuşit să obţină sprijin de la operatorii de telefonie mobilă, se pare că e-SIM va avea o perspectivă mai bună. Potrivit 9to5 Google, mai mulţi operatori, inclusiv AT & T, T- Mobile, Deutsche Telekom, Vodafone, Orange, Etisalat, Hutchison Whampoa şi Telefonica sunt în prezent în discuţii pentru a include funcţionalitatea e-SIM, care va fi disponibilă o dată cu lansarea smartphone-urilor viitoare.

  În ceea ce priveşte specificaţiile Samsung Galaxy S7, se pare că acesta va veni cu Snapdragon 820 Qualcomm, şi nu cu Exynos de la Samsung, pe care compania l-a folosit pentru Samsung Galaxy S6. Având în vedere faptul că Snapdragon 820 se aşteaptă să fie lansat în 2016, cel mai probabil nu ne vom bucura de Samsung Galaxy S7 până la finalul anului 2015.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.