More

  Cum faci upgrade la Windows 10

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă utilizezi Windows 7, 8 sau 8.1 original, de acum îţi poţi face upgrade la Windows 10, întrucât ieri, 29 iulie 2015, Microsoft a lansat cea mai mare revizuire a sistemului de operare Windows, disponibilă pentru 190 de ţări.

  Update-ul la Windows 10 este gratuit până la 29 iulie 2016 pentru toţi utilizatorii care îndeplinesc cerinţele hardware. Potrivit Microsoft, utilizatorii pot rezerva un upgrade gratuit la Windows 10 pe aplicaţia Get Windows 10, iar Windows 10 se va descărca atunci când va fi disponibil.

  Iată un ghid scurt care te ajută să faci upgrade la Windows 10:

  » Dă click pe pictograma mică cu Windows, la capătul din dreapta al barei de activităţi.

  1

  » Dă clic pe „Rezervă upgrade-ul gratuit” la Windows 10 în fereastra aplicaţiei.

  » Introdu adresa ta de email, dacă doreşti o confirmare a rezervării pentru un upgrade gratuit la Windows 10.

  » Când rezervi, poţi confirma dacă dispozitivul este compatibil cu Windows 10. Între rezervare și momentul în care upgrade-ul este gata, fișierele de care ai nevoie pentru actualizare vor fi descărcate pe PC-ul tău pentru a face instalarea finală mai repede.

  » Vei primi o notificare după 29 iulie 2015 odată Windows 10 este descărcat pe dispozitiv. Dacă nu ai rezervat upgrade-ul pentru 29 iulie 2015, Microsoft va începe notificarea dispozitivelor pot avea upgrade gratuit după data de lansare.

   

  Citeşte şi: De la Windows 1.0 la Windows 10, într-un GIF de 15 secunde

  » Unele notificări va apărea imediat ce Windows 10 este disponibil, în timp ce altele pot veni în următoarele săptămâni sau luni.

  » Dacă doreşti să faci upgrade la Windows 10 pe PC sau tabletă, iată care sunt cerințele de sistem:

  Ultimul Sistem de operare: Asigură-te că se execută cea mai recentă versiune de Windows 7 SP1 sau Windows 8.1

  Procesor: 1 gigahertz (GHz) sau mai rapid sau SoC; RAM: 1 gigabyte (GB) pentru 32-bit sau 2 GB pentru 64-bit; Spațiu pe hard disk: 16 GB pentru sistemul de operare pe 32 de biți 20 GB pentru 64-bit sistem de operare;

  Citeşte şi: Cum distrugi un e-mail trimis greşit

   

  Placă grafică: DirectX 9 sau model mai nou, cu driver WDDM 1.0; Display: 800 × 600.

  De îndată ce vei obține notificarea că un upgrade gratuit este disponibil, instalează Windows 10 sau alege un moment care este bun pentru tine. Planifică cel puţin o oră pentru instalare. Dispozitivele noi necesită aproximativ 20 de minute, în vreme ce dispozitivele mai vechi pot necesita mai mult de o oră.

  Trebuie să descărci fișierele de instalare înainte să începi upgrade-ul. Poți obține un upgrade gratuit la Windows 10 pentru fiecare dintre dispozitivele tale, eligibile Windows. Fă o rezervare separat pentru fiecare dispozitiv căruia doreşti să îi faci upgrade la Windows 10.

  Când faci upgrade la Windows 10, ţine cont de ediții. De exemplu, Windows 7 Home Premium va face upgrade la Windows 10 Home.

  2

  Windows 10 este compatibil cu majoritatea dispozitivelor cu Windows 7 și Windows 8.1. Pentru detalii cu privire la specificaţiile dispozitivului tău, foloseşte aplicaţia creată pentru Windows 10 care îţi răspunde la toate întrebările pe care le ai.

  Citeşte şi: Microsoft a lansat o actualizare de securitate importantă pentru toate versiunile Windows

  Fă clic pe meniul din stânga sus a aplicației și selectează „Verifică-ţi PC-ul” sau „PC-ul este bun pentru funcţionare.” Aceasta afișează toate problemele de compatibilitate și recomandă o rezoluție şi oferă o listă completă a tuturor potențialelor probleme de compatibilitate cunoscute.

  Unele caracteristici Windows 10 vor necesita hardware avansat și nu toate caracteristicile și serviciile sunt disponibile pe fiecare dispozitiv, nici în fiecare piață. De exemplu, Cortana nu este disponibil pe toate piețele. Sursa

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.