More

  Microsoft lansează Cortana pentru Android mai devreme

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Au existat informaţii potrivit cărora asistenţii Cortana, Google Now şi Siri vor fi disponibili pe Android şi iOS.

  Cu toate că nu este nimic oficial, o versiune beta a Cortana a apărut un pic mai devreme şi ne oferă câte detalii a ceea ce ne poate oferi.

  Citeşte şi Facebook va avea propriul asistent virtual

  Asistentul Virtual oferă toate funcţiile pe care le poţi găsi pe Windows Phone 8.1 şi Windows 10. Poţi crea memento-uri, trimite email-uri sau să-i ceri să îţi cânte „La mulţi ani!”.

  Ai acces la Notebook, ceea ce permite utlizatorilor să stabilească informaţiile la care Cortana va avea acces.

  Cortana oferă câteva funcţii unice, pe lângă Notebook, care nu sunt disponibile cu asistenţii virtuali de la Google sau Apple, iar funcţia de detectare a vocii este cea mai bună.

  Citeşte şi: Windows 10: Câţi ani de asistenţă Microsoft are sistemul de operare

  Cortana este o componentă cheie a Windows 10, concurând cot la cot cu serviciul Google Now şi Apple Siri. Fiecare lucrează pentru a accepta comanda vocală de la utilizatori, transformând-o în acţiune, memento-uri, căutări şi altele. Toate trei sunt în curs de formare, dar sunt promiţătoare.

  „În spiritul Programului Windows Insider, testăm beta Cortana pentru Android cu un număr limitat de utilizatori din SUA şi China, înainte de lansarea publică a beta care va avea loc în următarele săptămâni”, este un comentariu pe care l-a făcut Microsoft cu privire la asistent, ceea ce ne dă de înţeles că ar trebui să ne pregătim de o lansare anticipată a sa.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.