More

  Microsoft a lansat o actualizare de securitate importantă pentru toate versiunile Windows

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă foloseşti Windows, iată de ce trebuie sa instalezi cea mai nouă actualizare de securitate de la Microsoft.

  Există o actualizare pentru toate versiunile Windows care rezolvă o vulnerabilitate ce permite accesul la distanţă şi executare codului de persoanele neautorizate.

  Citeşte şi Omul cu 200 de milioane de identităţi

  Nu se ştie câte sisteme au fost afectate de această vulnerabilitate, dar este o problemă extrem de serioasă. Microsoft a postat următorul mesaj:

  Această actualizare de securitate rezolvă o vulnerabilitate a sistemului de operare Windows. Această vulnerabilitate poate acorda acces la distanţă pentru executare de cod, dacă un utilizator deschide un document creat special în acest scop, de pe un site care conţine fonturi încorporate, care se descarcă în calculator„.

  Citeşte şi Windows 10, promovat de bebeluşi

  În postare, ni se spune mai departe că „actualizarea de securitate rezolvă problema prin corectarea modului în care Windows Adobe Type Manager Library acceptă fonturile OpenType„.

  OpenType este un format pentru fonturi scalabile, care a fost dezvoltat de Adobe şi Microsoft. Fonturile sunt disponibile gratuit, ceea ce le face o ţintă destul de atractivă pentru designeri, dar şi pentru hackeri, pentru a intra în sistemul celor care le folosesc.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.