More

  Microsoft: Windows 10 este deja pe 14 milioane de calculatoare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft declară, la numai două zile de la lansarea Windows 10 că mai mult de 14 milioane de calculatoare rulează deja noul sistem de operare.

  Cu toate acestea, este un bilanţ destul de slab, dacă ne luam după targetul pe care Microsoft l-a stabilit. În luna mai, Microsoft anunţa un target de 1 miliard de calculatoare care vor rula Windows 10.

  Citeşte şi: Cum faci upgrade la Windows 10

  Atunci se specula faptul că Microsoft, prin oferirea sistemului de operare gratuit, doreşte să se extindă pe piaţa din China, unde există un număr foarte mare de utilizatori, care folosesc copii Windows piratate.

  Într-o postare de pe blog, Microsoft a spus că Windows 10 nu a ajuns la toată lumea care s-a înscris pentru primirea upgrade-ului gratuit, pentru a înlocui vechiul sistem de operare.

  Citete şi: Îţi aminteşti Solitaire? Pe Windows 10 nu mai este gratis

  Compania mai spune că între cele 14 milioane de copii Windows 10 sunt incluse şi mai multe copii instalate pe unele calculatoare care sunt vândute în magazine, cu sistem de operare preinstalat.

  Feedback-ul a fost unul pozitiv, per total, majoritatea utilizatorilor catalogând noul sistem de operare ca fiind o îmbunătăţire faţă de versiunea anterioară, respectiv Windows 8.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.