More

  Razer Serval Controller, disponibil pentru Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Jocurile pe mobil pe cât sunt de apreciate şi populare, pe atât sunt de sărăcăcioase şi rudimentare, greu de controlat, iar complexitatea nu este una care să te dea pe spate.

  Acest lucru se va schimba odată cu noile periferice, care vor permite un control mult mai bun asupra acţiunii. Unul dintre aceste periferice este Razer Serval.

  Citeşte şi: Sony obţine profit cu PlayStation, dar smartphone-urile îl trag în jos

  Există multe astfel de gamepad-uri de la diferiţi producători, dar nu mulţi sunt atât de specializaţi în perifericele de gaming aşa cum este Razer.

  Compania este cunoscută în special pentru mouse-urile şi tastaturile de gaming, dar acum doreşte să atace şi segmentul de gaming al sistemului de operare Android, cu Forge TV.

  serval_05

  Forge TV este un sistem construit pe platfoma Android TV. Pe lângă standardul şi funcţiile Android TV, Forge TV le permite utilizatorilor să transmită imagini din joc pe propriul TV, dar piesa de rezistenţă rămâne controller-ul.

  Razer Serval are un design similar controller-ului Xbox. Se conectează prin USB sau Bluetooth 3.0, iar cu toate că a fost contruit cu sistemul Forge TV, Razer Serval are un dispozitiv de montare al smartphone-ului direct pe controller.

  Citeşte şi: Consola PlayStation 4 primeşte tastatură şi mouse

  Controllerul funcţionează cu baterii de tip AA, pentru perioada cât eşti pe fugă şi nu ai nicio sursă de curent la dispoziţie.

  Înainte de a te gândi că toate produsele Razer sunt scumpe, trebuie să afli că Razer Serval costă numai 80 de dolari. Într-adevăr, pentru produsele Razer este o adevărată afacere.

  Razer Serval cere Android 4.2, dar nu trebuie să îţi faci griji deoarece majoritatea dispozitivelor au sistem Android actual.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.