More

  Maşinile viitorului – 11 concepte incredibile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vieţile noastre, mediul înconjurător şi tehnologia se schimbă mai repede ca niciodată.

  Cu toţii trebuie să ne adaptăm şi să ne stabilim noi orizonturi şi viziuni. Maşinile viitorului devin parte integrantă a mediului înconjurător, respectă toate regulile de circulaţie, sunt sigure şi de vis.

  Oamenii vor ajunge să fie una cu maşinile lor. Tehnologia inovativă va ajunge cu siguranţă la noi. Dispozitivele portabile vor face „echipă” cu maşinile noastre pentru a ne face mai uşor şi mai plăcut stilul de viaţă.

  Citeşte şi: Smartphone direct pe piele, idealul tehnologiei portabile

  Maşinile care se conduc singure vor deveni prietenul de nădejde, care ne va susţine la tot pasul şi ne va oferi răgazul necesar pentru odihnă şi pentru rezolvarea altor probleme, mai ales pentru că timpul se comprimă şi parcă întotdeauna ne rămâne ceva de făcut.

  Conceptele de maşini ale viitorului ne determină să ne gândim tot mai mult la o viaţă sigură, cu puţine accidente rutiere.

  De ce să nu ai o maşină căreia să îi schimbi culoarea în funcţie de preferinţe, cu ajutorul smartphone-ului, de vreme ce tehnologia ar putea să îţi asigure acest lucru. Pare de domeniul fantasticului, dar atât timp cât avem concepte create de mai marii industriei auto, mai este doar un pas până când acestea vor deveni reale şi accesibile publicului larg.

  Citeşte şi: Smartphone-ul flexibil, portabil şi rezistent la apă

  Conectivitatea înseamnă confort. Aşadar, cum ţi s-ar părea dacă ai fi în drum spre casă şi cu o singură apăsare de buton ai găsi cada plină cu apă cu spumă, în care să te relaxezi după o zi de muncă? Desigur, unele persoane ar putea gândi că există şanse mai mari pentru generaţiile ce ne urmează să aibă parte de o viaţă mai simplă şi mai frumoasă cu ajutorul tehnologiei.

  Mobilitatea se va schimba şi la fel vom face şi noi. Deja se lucrează la plata cu smartphone-ul, iar acest serviciu va deveni din ce în ce mai sigur şi nu ar trebui să ne mire dacă în cel mai scurt timp ne vom controla casele şi maşinile cu o simplă comandă vocală.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.