More

  UPDATE! Tableta Samsung de 18,4 inch vine cu baterie de 5700 mAh

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  UPDATE, 24 august 2015! Nu în urmă cu mult timp s-a lansat un zvon potrivit căruia Samsung lucrează la o tabletă cu 18.4 inch, dar acum acest lucru este o certitudine.

  Tableta este cunoscută sub numărul SM-T670, va avea un ecran de 18.4 inch cu touchsceen TFT LCS, în combinaţie o rezoluţie a ecranului inferioară de 1080p. Întreaga configuraţie este susţinută de o baterie puternică de 5,700 mAh, iar dimensiunile se zvoneşte că ar fi 451.8 x 275.8 x 11.9 mm.

  Pe de altă parte, Samsung se pare că ar mai lucra la o tabletă cu Windows 10. Potrivit unor rapoarte, tableta Samsung de 12 inch, care nu are încă o denumire, va avea touchscreen Super AMOLED, în vreme ce rezoluţia display-ului ar putea fi, fie 2,560 x 1,600, ori 3,840 x 2,400 pixeli.

  Citeşte şi: Asus lansează Zenfone 2 cu 256GB mediu de stocare

  O listă de import, ajunsă în mâinile unor jurnalişti, sugerează că Samsung lucrează la o tabletă de 18,4 inch. Nu este pentru prima oară când Samsung experimentează cu elemente din afara „ariei sale de siguranţă”, iar acum compania cochetează cu ideea  producerii unei tablete cu mult mai mare decât cele tradiţionale, cu care Samsung ne-a obişnuit.

  Informaţia reiese dintr-un document de import, postat pe un site francez de tehnologie, în care sunt listate mai multe dispozitive cu denumirea „Sample Samsung Tablet PC„, cu dimensiunea de 18,4 inch.

  Citeşte şi: Bateria pentru iPhone cu durată de viaţă de o săptămână

  Din document reiese foarte clar că aceste dispozitive sunt „pentru testare şi evaluare şi vor fi distruse. Nu sunt pentru a fi scoase la vânzare„. Este posibil ca acesta să fie doar un prototip pe care Samsung îl testează. De asemenea, este foarte posibil ca acesta să nu ajungă niciodată în producţia de masă, dar ne putem aştepta la orice.

  Cu toate acestea, nu putem să trecem cu vederea că Samsung explorează ideea unei tablete cu mult mai mare faţă de cea tradiţională, ceea ce presupune intrarea pe o nişă nouă.

  Valoarea înscrisă pe document este de 327 lire sterline fiecare, iar valoarea întregului transport este de 2288 lire sterline.

  Este evident că o asemenea tabletă nu e pentru oricine, iar preţul final este unul foarte mare. Rămâne de văzut dacă acest concept va fi concretizat într-un fel.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.