More

  Google amână smartphone-ul modular pentru 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google amână Proiectul Ara pentru anul viitor. Printr-o serie de tweet-uri publicate luni, compania a confirmat proiectul pilot pentru Project Ara, care trebuia să înceapă în Puerto Rico pe la finele acestul an.

  Proiectul Ara a pornit în grupul ATAP al Google (Advanced Technology and Projects). Scopul este de a crea o platformă smartphone Android unde aproape fiecare piesă de hardware, inclusiv bateria, procesorul şi camera, să fie o piesă separată a telefonului, care poate fi înlocuită sau personalizată, fără a face un upgrade complet noului dispozitiv.

  text

  Google a declarat că cel mai recent plan este să aducă smartphone-urile modulare în „câteva locuri” în partea continentală a Statelor Unite, pentru a testa piaţa, dar nu a dat detalii cu privire la motivul întârzierii sau schimbarea locaţiei.

  Un purtător de cuvânt al Proiectului Ara a confirmat întârzierea pentru mashable.com, dar a refuzat să dea detalii cu privire la data restabilită.

  Vestea vine la mai puţin de o săptămână după ce compania a confirmat „relocarea” lansării proiectului pilot, deşi compania a promis că smartphone-urile modulare îşi vor face cel mai probabil drum spre teritoriul SUA.

  gif modular 1

  Google a declarat anterior că a ales Puerto Rico ca teren de testare pentru telefoane experimentale, datorită populaţiei „incredibil de diverse”, care este împărţită aproape egal între utilizatori de smartphone şi utilizatori de telefoane clasice.

  Nu este clar cum va distribui Google Projectul Ara pe continentul american, dar compania a precizat că va aduce mai multe detalii în curând cu privire la modificările făcute.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.