Windows 10 îţi poate dezactiva jocurile piratate

Cristian Gănescu
- 18.08.2015, 0:20 în Aplicaţii
0

SHARES

Microsoft a actualizat termenii de utilizare ai sistemului de operare Windows 10, iar de aici reiese faptul că sistemul de operare poate identifica software-ul piratat sau dacă sistemul foloseşte periferice neautorizate, le poate dezactiva.

Putem efectua automat o verificare a versiunii software pentru a descărca actualizări sau reconfigura setările, inclusiv ale programelor care te împiedică să accesezi serviciile, care permit rularea jocurilor piratate sau utilizarea componentelor periferice neautorizate, aflăm din textul termenilor.

Mai exact, toate jocurile care au fost obţinute ilegal şi care rulează pe PC, Windows Phone şi tablete pot fi dezactivate. Deşi nu este foarte clar la ce se referă când vorbesc despre „dispozitive periferice neautorizate”, cele vizate ar putea fi controllerele modificate pentru a obţine un avantaj în joc.

Citeşte şi: Lista jocurilor care NU MERG pe Windows 10

Prin acest demers, Windows 10 se poziţionează ca element cheie pe segmentul de gaming al Microsoft.

În luna ianuarie 2015, şeful Xbox, Phil Spencer a spus că „Windows 10 ar putea fi cel mai bun sistem de operare creat vreodată de Microsoft pentru jocurile PC”.

Între funcţiile pentru gaming ale Windows 10 se regăseşte şi posibilitatea de transmitere video a jocurilor de pe Xbox One către PC, prin intermediul aplicaţiei Xbox Gaming.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!