More

  Audi lansează un concept incredibil de maşină electrică

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Maşinile electrice încep să câştige tot mai mult teren şi popularitate, pe măsură ce infrastructura care poate susţine un asemenea vehicul se dezvoltă şi ea.

  Printre cei care se urcă pe acest val al inovaţiei se numără şi AUDI. Conceptul Audi e-tron quattro va fi prezentat la marele show auto de la Frankfurt, care va avea loc în luna septembrie.

  Citeşte şi: Maşinile viitorului – 11 concepte incredibile

  Acest concept promite să fascineze în aşa fel încât să propulseze conceptul de utilizare al unei maşini electrice în mentalul colectiv al omenirii.

  Modelul Audi e-tron quattro va concura, cel mai probabil, cu Model X de la Tesla. Acestă maşină va avea o autonomie de 500 de km.

  Audi_eTron2-650-80

  Această autonomie cu siguranţă va şterge orice urmă de nesiguranţă şi neîncredere pe care şoferii o au în prezent când se gândesc la consum şi la câţi kilometri pot parcurge.

  Citeşte şi: Tesla confirmă lansarea modelului X SUV în septembrie

  Proiectat de la zero, modelul e-tron quattro împrumută paramatri aerodinamici ai maşinilor Audi, care au ca scop reducerea forţei de frecare cu aerul, pentru optimizarea vitezei şi implicit al consumului.

  Audi_eTron3-650-80

  Nici la capitolul habitaclu Audi nu dezamăgeşte. Există tot felul de gadgeturi care îţi stau la dispoziţie. Sistemul drive este acelaşi ca cel de pe Audi R8 e-tron, cu trei motoare electrice – unul pentru osia din faţă, iar celelalte două pentru spate.

  Va reuşi Audi. Este foarte posibil.Audi are notorietatea şi clienţii cu care să lanseze „acest trend in mainstream”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.