More

  Hearthstone înregistrează încasări de 20 milioane de dolari lunar

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Hearthstone, jocul de cărţi creat de Blizzard, încasează aproximativ 20 de milioane de dolari pe lună, sumele fiind încasate în mod egal între platforma de PC şi dispozitivele mobile.

  Informaţia este detaliată în sumarul raportării anuale a companiei. Dar care este secretul din spatele succesului creat de Blizzard în jurul acestui joc de cărţi?

  Citeşte şi: Lista jocurilor care NU MERG pe Windows 10

  Analiştii atribuie succesul masiv pe seama recreării reţetei World of Warcraft din 2004. World of Wacraft a populat scena jocurilor online cu personajele din Wacraft, ceea ce a stârnit un interes major din partea tuturor fanilor Warcraft.

  Acelaşi lucru îl face şi Hearthstone. Într-o postarea de pe blog, Superdata prezintă un grafic care indică tranziţia de la desktop către dispozitivele mobile, odată cu lansarea aplicaţiei şi pentru smartphone-uri. La începutul anului 2015, ambele platforme aduc încasări de câte 10 milioane de dolari fiecare, lunar.

  Citeşte şi: „Legion”, următorul expansion al World of Warcraft. Clasă nouă, Demon Hunter

  Este evident că aceste cifre sunt estimări bazate pe algoritmi, predicţii şi cifre estimative. Cu toate acestea, fără doar şi poate Hearthstone va avea un succes la fel de bun ca World of Warcraft.

  Rămâne de văzut dacă şi celelate jocuri ale companiei Blizzard, Heroes of the Storm şi Overwatch vor cunoaşte aclaşi succes.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.