More

  GIF! Lansarea Blackberry Venice confirmată pentru noiembrie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Evan Blass, care se pare că a fost până acum sursa pentru toate informaţiile scăpate în presă cu privire la BlackBerry Venice, ne-a oferit posibilitatea de a arunca un ochi asupra smartphone-ului BlackBerry cu Android.

  Pe contul personal de Twitter, Evan a postat 2 GIF-uri care vin în completarea imaginilor pe care le-am văzut până acum cu Venice. Postarea originală vine însoţită de o informaţie cu privire la perioada de lansare a dispozitivului: „BlackBerry Venice confirmat pentru noiembrie la toate cele patru transportatori naționale din SUA.”

  Dacă această informaţie este reală, ne-am putea aştepta la o revenire spectaculoasă a BlackBerry şi la o livrare la un volum destul de mare.

  Venice se aşteaptă să aibă un display mare în partea de sus, care se glisează în sus pentru a dezvălui o tastatura caracteristică BlackBerry. Aşa cum putem observa din imaginile de astăzi, Venice ar putea avea un display curbat, asemeni Samsung Galaxy S6 Edge şi Edge+.

  Blass a mai dezvăluit faptul că Google Play va fi o piesă cheie a dispozitivului, care se aşteaptă cel mai probabil să ruleze Android OS. Cu Android M (Marshmallow) care va fi lansat în curând, Venice ar putea rula noul OS Google şi ne-am dori cu siguranţă acest lucru, dat fiind faptul că smartphone-ul va fi lansat la câteva luni după Android M.

  Multe persoane sunt de părere că BlackBerry ar fi trebuit să adopte Android acum mulţi ani şi că Venice va da lovitura cu această mişcare. Dispozitivul va avea un design unic şi va fi unul din puţinele flagship-uri cu tastatură. Funcţionând cu Android, smartphone-ul este pus pe lista premiul, iar prin faptul că are şi o tastatură fizică, ar putea face ca BlackBerry să devină popular din nou.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.