More

  „Snapshots on Tap” de la Bing ia faţa „Google Now on Tap”

  Microsoft a reuşit să întreacă Google prin lansarea funcţiei „Snapshot on tap” pentru aplicaţia de căutare „Bing„.

  Noua funcţie „Snapshot on tap” funcţionează aproape la fel ca cea pentru Google Now, respectiv „Google Now on Tap„, care va fi disponibilă odată cu lansarea celei mai noi versiuni Android, Marshmallow.

  Funcţia aplicaţiei Bing poate fi setată pentru a înlocui Google Now, iar aceasta poate fi activată imediat de la butonul „home”. Odată ce funcţia este activă, Bing va scana orice conţinut care apare pe ecranul dispozitivului tău, după care va oferi mai multe ferestre cu diferite rezultate.

  Citeşte şi: Android: 5 trucuri pentru viteză, durabilitate şi performanţă

  Aparent, funcţia Bing se descurcă foarte bine cu site-uri şi articole, dar întâmpină dificultăţi în momentul în care pe pagină sunt mai multe subiecte.

  În cele mai multe dintre cazuri, Bing afişează o ferestră goală, fără conţinut, deoarece nu ştie exact ce informaţie doreşte utilizatorul. Atunci când furnizează totuşi o ferestră cu conţinut, sunt informaţii de pe Wikipedia.

  Cu toate că Microsoft a reuşit să „ia faţa” Google, terenul poate fi recuperat uşor şi foarte repede. Aplicaţie este departe de a fi perfectă, iar Google este cunoscut pentru rezultatele sale foarte bune.

  URMĂREȘTE-NE

  16,068FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here