More

  Drona, de la pasiune la artă – 5 drone până în 300 de lei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dronele sunt nişte gadget-uri de agrement, la fel ca maşinuţele teleghidate sau vaporaşele cu motor pe care le putem lansa pe lac, dar în ultimul timp aceste gadget-uri au evoluat de la nivelul de jucărie la cel de pasiune şi artă.

  Aceste gadget-uri zburătoare au stârnit foarte multe pasiuni în rândul amatorilor de filme aeriene, dronei putându-i fi ataşată o cameră video, iar în acest fel utilizatorii potând obţine imagini incredibile, de la înalţime.

  Au apărut drone cu camere încorporate, iar mai târziu au apărut şi drone capabile să plutească şi chiar să decoleze de pe apă. Dronele de buzunar, pliabile, numite şi drone origami şi-au făcut şi ele apariţia. Avem o mulţime de posibilităţi, la diferite preţuri.

  Dar acum ne propunem să facem o listă a dronelor de agrement, cu un preţ care să nu depăşească 300 de lei, o dronă pentru toată familia, nici prea scumpă şi care satisface cerinţele minime pecare cineva le are când vrea să cumpere o astfel de jucărie.

  1. Drona iUni CX-10A

  iUniCX-10A

  Această dronă beneficiază de giroscop cu 6 axe, iar datorită celor 4 canale, asigură un zbor stabil şi rapid. Funcţionează cu 3 niveluri de viteză şi mod de ajustare automată ideal pentru începători.

  Este capabilă să se ridice, să coboare, să se întoarcă la stânga, la dreapta, înainte, înapoi. Este construită într-un un mod inteligent cu un corp fără cap pentru a evita dificultatea de identificare.

  PREŢ: 145 RON

  2. Drona Mondo Ultra Drone 63319 X14.0 Assault 2.4 Ghz

  MondoUltraDrone63319

  Drona Mondo Ultra Drone X14.0 Explorers Assault dispune de întoarcere 360 grade, giroscop pe 6 axe, leduri, telecomandă pe 4 canale, frecvenţă 2.4 Ghz.

  Lamele elicilor dronei pot fi schimbate, iar distanta de control este de aproximativ 30 de metri, având şi funcţie de întoarcere la utilizator. Drona dispune de 2 trepte de viteză. Timpul de încărcare este de aproximativ 60 de minute, iar timpul de zbor de aproximativ 6 minute. Acest tip de dronă este recomandată persoanelor cu vârste peste 8 ani.

  PREŢ: 230 RON

  3. Drona iUni JJRC JJ-830

  iUniJJRCJJ-830

  Drona iUni JJRC JJ-830 are un sistem cu 6 axe, care permite lansarea acesteia direct din mână. Are o rezistenţă mare la şocuri datorită faptului că este foarte uşoară.

  Drona are giroscop cu 6 axe, stabilitate puternică, poate executa cu uşurinţă mişcări variate de zbor, are o rezistenţă puternică la vânt şi este uşor de controlat. Sistemul dronei nu va permite ca alte drone să interfereze cu comenzile pe care aceasta le recepţionează. Drona poate zbura atât înăuntru, cât şi afară. Are o baterie reîncărcabilă de înaltă performanţă şi mod inteligent de direcţie (nu poate fi pierdută).

  PREŢ: 250 RON

  4. Drona iUni H8C

  iUniH8C

  Drona are un sistem giroscop cu 6 axe care permite lansarea sa direct din mână. Acest sistem giroscop oferă o stabilitate puternică, astfel încât drona va putea să execute mişcari de zbor variate. Are o rezistenţă puternică la vânt şi este uşor de controlat.

  Poate zbura sus / jos, stânga / dreapta, într-o parte, înainte / înapoi, se poate întoarce la stânga / la dreapta, are giroscop şi lumini, se roteşte la 360 de grade şi are funcţii 3D (rotire continuă). Timpul de zbor este de aproximativ 8 minute, iar timpul de încărcare de 90 de minute. Distanţa de control este de până la 80 m.

  PREŢ: 299 RON

  5. Drona iUni DR10

  iUniDR10

  Drona iUni DR10 cu 4 canale vine echipată cu un Giroscop cu 6 axe pentru controlul poziţiei corpului şi un zbor uşor. Este uşor de controlat prin intermediul a 4 moduri pentru orice nivel al jucătorului.

  Are o rezistenţă mare la şocuri datorită faptului ca este foarte uşoară. Capacitatea mai mare a bateriei oferă un timp de zbor prelungit. Poate zbura sus, jos, planează, se poate întoarce la stânga, la dreapta, înainte şi înapoi.

  Ventilatorul cu elice este flexibil şi greu de rupt. Giroscopul cu şase axe asigură o performanţă stabilă. Timpul de actiune este între 5 şi 8 minute, iar distanţa de control este între 80 m şi 100 m.

  PREŢ: 299 RON

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.