More

  TESTUL APEI pentru Galaxy Note 5, S6 Edge Plus şi iPhone 6 Plus

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Odată cu lansarea Galaxy Note 5 şi S6 Edge Plus trebuia să ne aşteptăm la diferite experimente care să le pună la încercare capacităţile phablet-urilor Samsung.

  Ei bine, cei de la EverythingApplePro ne-au obişnuit deja cu testele duse la extreme cu dispozitivele iPhone, iar astăzi ne prezintă un experiment „proaspăt” de rezistenţă la apă pe care, surprinzător sau nu, iPhone 6 Plus îl câştigă detaşabil.

  Aşa cum veţi observa şi în video-ul de mai jos, cele 3 phablet-uri intră la apă pentru 15 – 16 minute, iar când sunt scoase, toate rămân pornite, dar fiecare se manifestă în felul său.

  Citeşte şi: Samsung Galaxy S7: Lansare şi caracteristici

  iPhone 6 Plus, deşi a stat la fel de mult ca Galaxy Note 5 şi S6 Edge Plus în apă, se pare că nu a avut mari probleme, acesta funcţionând aproape perfect.

  Galaxy Note 5 a fost destul de „încăpăţânat”, refuzând categoric să răspundă la orice comandă a utilizatorului, singura funcţie încă activă fiind volumul.

  S6 Edge Plus, în schimb, a răspuns destul de bine la comenzile tactile, dar pe parte de sunet nu a avut acelaşi rezultat. Spre exemplu, iPhone 6 Plus a răspuns la comenzi fără probleme, căştile funcţionând ca şi când telefonul tocmai a fost scos din cutie.

  Citeşte şi: Concept iPhone 7 Edges – Inovaţie la puterea a 3-a

  Într-un update la 3 zile de la postarea video-ului pe Youtube, reprezentanţii EverythingApplePro ne anunţă faptul că dispozitivele Samsung au fost lăsate în litiera pisicii pentru 3 zile, dar nu au mai avut nicio şansă să funcţioneze corespunzător, în vreme ce iPhone 6 Plus era viu şi funcţiona perfect.

  Vezi şi tu experimentul cu Galaxy Note 5, S6 Edge Plus şi iPhone 6 Plus în video-ul de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.