More

  Căutările Google de pe Android suferă modificări importante

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google a modificat sistemul de căutare pentru Android, iar acum modul de afişare al rezultatelor căutării pentru aplicaţii va fi diferit.

  Google a ales un mod diferit de afişare a rezultatelor pentru aplicaţii, pentru sistemul de operare Android. În loc de lista convenţională, de acum utilizatorii vor vedea aplicaţiile sub forma unei grile, iar prin accesarea unuia dintre elementele din grilă, utilizatorul va ajunge pe pagina Google Play a aplicaţiei.

  Modificarea, depistată de Android Police, a fost lansată de câteva zile şi urmează să fie propagată la toţi utilizatorii. Rezultatele căutărilor convenţionale nu au suferit nicio modificare şi sunt afişate mai jos.

  Citeşte şi: Google foloseşte propriul motor de căutare pentru a face angajări

  Această modificare vine ca urmare a dificultăţii pe care o au utilizatorii dispozitivelor mobile în descoperirea aplicaţiilor pentru smartphone.

  Cu toate acestea, Jeremy Stoppelman, CEO al Yelp a criticat această metodă, spunând că „Echipa care se ocupă de căutările din Google se află într-un conflict de intrese… atunci când descarci aplicaţia Yelp, nu va mai trebui să cauţi pe Google informaţiile pe care le oferă Yelp„.

  Cât despre noul mod de afişare al aplicaţiilor, pare a fi o formulă bună, cu o interfaţă folositoare şi benefică utilizatorului.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.