More

  Cum scoţi stylusul blocat în Samsung Galaxy Note 5

  Samsung Galaxy Note 5 a devenit în cel mai scurt timp un adevărat subiect de dezbatere din cauza mecanismului de funcţionare al stylusului. Acum, o să ne întrebăm „de ce ar vrea cineva să bage S pen-ul invers în Note 5?”

  Ei bine, cel mai probabil nimeni nu face voit acest lucru, dar din grabă sau neatenţie, orice utilizator poate ajunge să distrugă un senzor important al S pen-ului, dezactivându-i complet funcţiile.

  Ce faci atunci când ai introdus din greşeală greşit S pen-ul în Note 5?

  Teoretic, o bucată de hârtie este tot ce ai nevoie pentru a împinge cu grijă senzorul şi pentru a scoate S pen-ul fără a provoca pagube phablet-ului preferat.

  Citeşte şi: Samsung Galaxy Note 5 are probleme GRAVE şi PERMANENTE

  Aşa cum vei observa din video-ul de mai jos, stylusul de la Galaxy Note 5 se blochează atunci când este introdus invers pentru să se agaţă de un senzor. De asemenea, vei vedea pas cu pas, ce se întâmplă de fapt când introduci invers S pen-ul şi cum trebuie să procedezi pentru a-l scoate cu uşurinţă, fără a dezactiva nicio funcţie.

  S pen-ul nu este necesar tuturor utilizatorilor, dar este util în anumite situaţii, motiv pentru care este bine să îi protejezi funcţiile pentru atunci când vei avea nevoie de el.

  Iată un video în care ţi se explică pas cu pas cum scapi de bătăile de cap provocate de stylusul blocat în Galaxy Note 5.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here