More

  Samsung lansează Gear S2 în două versiuni: Standard şi Clasic

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung nu are anunţuri mari de făcut la IFA 2015 de la Berlin, dar cu siguranţă are ascunşi câţiva Aşi în mânecă. Am mai scris despre Samsung Gear S2, l-am văzut chiar şi la unul dintre directorii companiei pe Twitter, dar nu am aflat pentru moment nimic oficial.

  Dintr-un video teaser lansat de Samsung la începutul lunii august, aflăm câteva detalii despre componenţa software a viitorului Gear S2 şi observăm funcţii pentru monitorizarea sănătăţii, a vremii sau apelurilor .

  Mai sunt încă multe alte lucruri pe care nu le ştim despre smartwatch-ul pe care urmează să îl lanseze Samsung. Deşi ştim că dispozitivul se va numi Gear S2, se pare că vom avea de-a face cu lansare a două modele: „SM-R720” şi „SM-R732”, sau altfel spus Gear S2 şi Gear S2 Clasic.

  Care este diferenţa dintre cele două modele?

  Potrivit informaţiilor, ambele ceasuri necesită conexiune cu un operator de telefonie mobilă, aşa că cel mai probabil diferenţelesunt legate de design şi materialul din care sunt create.

  Gear S2 Clasic ar putea fi chiar smartwatch-ul pe care l-am văzut la mâna unuia dintre directorii Samsung, în vreme ce ceasul standard ar putea fi creat dintr-un material ceva mai ieftin, cum ar fi plasticul sau ar putea avea un design sport.

  Desigur, pot exista şi diferenţe minore în ceea ce priveşte caracteristicile de hardware şi software. Aşteptăm cu interes reacţii oficiale ale companiei şi, desigur să testăm noul dispozitiv portabil pentru a vedea care sunt şansele să se poziţioneze în topul preferinţelor utilizatorilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.