More

  Allview lansează Gama Energy: Smartphone-urile cu cea mai mare autonomie a bateriei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Allview lansează P8 Energy şi P5 Energy ce vor ȋntregi gama Energy, gamă ce include smartphone-urile cu cea mai mare autonomie a bateriei din portofoliul producătorului.

  P8 Energy dispune de un acumulator de 6000 mAh cu două celule integrate, iar P5 Energy are integrat un acumulator de 4000 de mAh. Ambele oferă posibilitatea de a ȋncărca alte device-uri, oferă timp record de convorbire, de vizionare video sau de navigare pe internet. Ȋn plus ambele device-uri sunt Dual SIM şi oferă conectivitate 4G Dual Mode pe ambele Sim-uri, compatibilă cu standarde 4G, FDD şi TDD.

  Citeşte şi: Sony lansează primul smartwatch analog, limitat cu integrare iPhone

  P8 Energy se deosebeşte prin acumulatorul generos format din cele doua celule SDI, fiecare avȃnd circuite de ȋncărcare dedicate care, ȋmpreună cu tehnologiile pe care le utilizează oferă avantaje precum: ȋncărcare rapida, consum redus de energie şi posibilitatea de a ȋncarca alte device-uri mobile.

  P8_Energy_Allview

  Utilizatorii pot folosi device-ul ȋn stand-by pȃnă la 750 de ore, pȃnă la 57.5 ore de convorbire, pȃnă la 120 ore de muzică, pȃnă la 12 ore de jocuri online, pȃnă la 23 ore de vizionare filme (11 filme) si pȃnă la 20 de ore navigare pe internet. Pe scurt, pȃnă la 4 zile de funcţionare ȋn care utilizatorii beneficiază de toate funcţile unui smartphone.

  Citeşte şi: Scurtături de taste – 22 de trucuri care te transformă într-un ninja al tastaturii

  Pe langă aceste performanţe incredibile,  P8 Energy dispune de un sistem de management inteligent al consumului de energie, care prin activarea uneia dintre urmatoarele funcţii, poate prelungi timpul de funcţionare al device-ului: Mod Normal şi Mod Extrem (cu 5% energie ȋn baterie utilizatorii beneficiază de 32 ore ȋn stand-by şi 3 ore ȋn convorbiri ȋn acest mod).

  Circuitele de ȋncărcare combinate cu un ȋncărcător inteligent, capabil să-şi ajusteze tensiunea şi curentul ȋntre 12V/1,3A şi 5V/2A, oferă o mai buna disipare a căldurii pe perioada ȋncărcării şi o ȋncărcare mai rapidă.

  P8 Energy are un design elegant, o construcţie solidă metalică şi o grosime redusă, de doar 8,5mm. Acesta are un display de 5,5 inch şi rezoluţie de 1280×720 pixeli fiind protejat de o sticlă rezistentă la zgȃrieturi Corning® Gorilla® Glass 3. P8 Energy are integrat un procesor Quad Core 64-bit cu frecvenţa de 1.3 GHz şi rulează sistemul de operare Android™ 5.1 Lollipop.

  Citeşte şi: Huawei Honor 7i, smartphone-ul a cărui cameră se roteşte la 180 de grade

  Utilizatorii au la dispozitie 2GB memorie RAM şi pȃnă la 144GB memorie de stocare, adăugȃnd un card microSD de pȃnă la 128GB suplimentar faţă de memoria internă de 16GB. Acesta dispune de 2 camere foto de 13MP, respectiv 5MP, şi de un sistem audio DTS pentru un sunet redat clar recomandȃnd device-ul ca fiind unul perfect pentru relaxare sau divertisment.

  P5 Energy dispune de un procesor Quad-Core 64-bit cu frecvenţă de 1GHz care asigură o utilizare fluenţă a dispozitivului, o memorie Flash de 16GB ce poate fi extinsă cu un card microSD de pȃnă la 32 GB. Dispozitivul rulează Android™ 5.1, Lollipop şi este echipat cu un display IPS OGS de 4,5’’ care oferă imagini şi culori deosebite, iar dimensiunile dispozitivului ȋl fac foarte uşor de manevrat cu o singură mȃnă.

  P5_Energy_Allview

  Display-ul lui P5 Energy redă imagini la rezoluţie 854×480 pixeli şi un unghi larg de vizualizare de pȃnă la 178°. Camera principală a noulul P5 Energy este de 5MP cu Autofocus iar cea frontală de 2MP. Sistemul audio DTS permite utilizatorilor audiţii cu un sunet redat clar atȃt ȋn difuzoare căt şi ȋn căşti.

  Ambele device-uri oferă posibilitatea de a accesa meniul şi funcţiile rapidă posibilitatea de a encripta fisiere şi fotografii pe care utilizatorii vor să le menţină private. Funcţia Chameleon se regăseşte atȃt pe P8 Energy cȃt şi pe P5 Energy şi permite transformarea interfeţei device-ului ȋn una nouă de fiecare dată, deoarece se adaptează ȋn funcţie de culorile mediului ȋnconjurător ȋn care se află utilizatorul.

  Citeşte şi: Vorbeşti singur? Ce reprezintă acest lucru

  Aceste două noi smartphone-uri lansate astăzi de Allview pun la dispoziţia pasionaţilor de fotografie un număr mare de funcţii pentru a spori creativitatea utilizatorilor. Ambele smartphone-uri au Led Flash şi funcţii precum: Smile Shot, Face Beauty, Panorama, iar P8 Energy are ȋn plus Modul profesional şi Magic Focus.

  P5 Energy este disponibil pe bază de precomandă ȋncepȃnd de astazi la preţul de 649 Lei, iar livrările vor ȋncepe din data de 01 octombrie 2015. P8 Energy este disponibil pe bază de precomandă ȋncepand de astăzi la preţul de 1349 Lei, iar livrările vor ȋncepe din data de 06 ctombrie 2015.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.