More

  ClearLock te ajută să blochezi aplicaţiile enervante

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu de puţine ori ţi se întâmplă să te ia valul şi să instalezi multe aplicaţii şi jocuri, iar după ce nu le mai foloseşti, te trezeşti cu foarte multe notificări extrem de enervante.

  Acest aspect al aplicaţiilor are un impact negativ asupra productivităţii oricui. Din fericire există o soluţie mult mai simplă, dacă nu vrei să dezinstalezi aplicaţiile sau să te pierzi în setări.

  Citeşte şi: Află cine îţi ignoră cererea de prietenie de pe Facebook

  Aplicaţia ClearLock este perfectă pentru o asemenea situaţie. Această unealtă extrem de folositoare va dezactiva aplicaţiile care te bombardează cu mesaje. Odată dezactivate, aplicaţiile nu vor mai putea fi folosite o perioadă de timp, pe care o specifici la început, iar acest lucru nu este disponibil şi pentru iOS.

  Este foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să alegi aplicaţiile pe care vrei să le dezactivezi şi să setezi intervalul de timp, între 10 minute şi 3 ore. Odată blocată, aplicaţia va putea fi folosită abia după ce expiră timpul ales. Singura metodă de a folosi aplicaţia înainte de expirarea timpului este să reporneşti dispozitivul.

  Citeşte şi: TESTUL care îţi spune în ce moment al zilei eşti cel mai productiv

  ClearLock este aplicaţia ideală pentru a spori productivitatea, dar din păcate, nu există un program ciclic pe care să îl poţi seta săptămânal, cum faci cu alarma de la ceasul deşteptător.

  Dacă te trezeşti des că pierzi foarte mult timp din cauza aplicaţiilor de pe smartphone, ClearLock este soluţia la care poţi apela cu încredere.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.