More

  Posesorii consolelor PS4 vor putea transmite jocuri LIVE pe Youtube

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony începe testarea beta a celui mai nou program pentru PS4, ce adaugă mai multe funcţii care extind capacităţile consolei.

  Noua versiune, cu nume de cod Kenshin, le va permite posesorilor PS4 să transmită LIVE, atât pe Youtube, cât şi pe Youtube Gaming. Mai mult, utilizatorii vor putea transmite video cu o lungime de până la 10 secunde pe reţeaua Twitter.

  Citeşte şi: Consola PlayStation 4 primeşte tastatură şi mouse

  Dacă vrei să vezi cum se joacă unul dintre prietenii tăi, îi poţi trimite o „cerere de vizionare” pentru a primi acces la transmisiunea sa LIVE.

  Membri serviciului PlayStation Plus vor beneficia de o sporire a capacităţii de stocare, de la 1GB la 10GB, iar un sistem de monitorizare îi va ajuta să ţină o evidenţă a spaţiului disponibil.

  Există şi un nou hub care oferă o privire de ansamblu asupra activităţii din jocurile tale preferate, inclusiv transmisiunile oficiale, weekend-urile cu XP dublu sau chiar evenimentele sezoniere.

  Citeşte şi: PS4 obţine echipamentul hardware de care avea nevoie

  Jucătorii vor putea crea comunităţi pentru a strânge laolaltă grupuri cu interese comune, structurate pe jocuri sau pe genuri de jocuri. Fiecare comunitate va primi un forum şi posibilitatea de a distribui capturi de ecran, dar şi să se alăture jocurilor în desfăşurare. Acest lucru va ajuta la găsirea mult mai uşor a unor parteneri de joc, pentru modul multiplayer, este de părere compania Sony.

  Aceste funcţii vor fi disponibile utilizatorilor care au ales să opteze pentru programul BETA. Compania menţionează faptul că anumite funcţii ar putea să nu ajungă în versiunea finală a actualizării. Încă nu există o dată certă pentru lansarea actualizării Kenshin.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.