Viitorul sediu Apple – 13000 de angajaţi pe 260.000 de metri pătraţi

Cristian Gănescu
- 7.09.2015, 0:15 în Evoluţie
0

SHARES

Viitorul sediu Apple va găzdui 13000 de angajaţi pe o suprafaţă de 260.000 de metri pătraţi.

Nu mai punem la socoteală un amfiteatru de 1000 de locuri sau cei 28.000 de metri pătraţi de spaţii dedicate facilităţilor pentru cercetare şi dezvoltare.

Citeşte şi: TOP 10 cele mai descărcate aplicaţii – Facebook deţine primele 2 locuri

Pentru a reuşi să conturăm o idee asupra amplitudinii acestei contrucţii colosale, fotograful şi pilotul de droneDuncan Sinfield, a publicat un video în care avem imagini, filmate de la înălţime, ale clădirii aflate încă în construcţie.

Filmul a fost montat într-o manieră menită să trezească şi o nostalgie în inima celor care urmăresc evoluţia acestei companii, cât şi a fanilor Apple. Pe fundal, se aude vocea lui Steve Jobs, care vorbeşte despre acest proiect, în faţa consiliului Cupertino City.

Înregistrarea realizată cu drona fotografului oferă o imagine de ansamblu a lucrărilor care au fost executate în ultima lună. Acesta a mai realizat o filmare similară în prima zi a lunii August, iar acum suprapune imaginile cu realizările după 30 de zile de muncă.

Citeşte şi: Atenţie la malware-ul pentru dispozitivele iOS

Cumpusul, care ar fi depăşit de mult suma de 5 miliarde de dolari şi a fost creat de firma de arhitectură Foster + Partners şi va fi finalizat fie în 2016, fie la începutul anului 2017.

Un lucru incredibil este faptul că acest campus va fi capabil să genereze 100% din energia necesară pentru consum prin surse de energie regenerabilă, dar şi cu ajutorul a 65.000 de metri pătraţi de panouri solare.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!