More

  TOP 10 cele mai descărcate aplicaţii – Facebook deţine primele 2 locuri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aşa cum era de aşteptat, Facebook Messenger a devansat YouTube în topul celor mai descărcate aplicaţii în SUA, potrivit comStore.

  În SUA, cele mai populare aplicaţii sunt Facebook şi Facebook Messenger, iar Google completează topul celor 5 cele mai descărcate aplicaţii cu YouTube, Google Search şi Google Play.

  Pe lista celor mai descărcate aplicaţii pe iOS, Facebook conduce cu 4 aplicaţii în top 10 (celelalte două fiind WhatsApp, care tocmai a anunţat că are 900 de milioane de utilizatori la nivel global lunar şi Instagram).

  Untitled

  Surprinzător, Apple nu are nicio aplicaţie în top 10 din SUA, deşi Apple Maps se află pe locul 11 pe lista comScore. Apple vine din urmă în SUa în ceea ce priveşte cota de piaţă pe smartphone-uri. Pe o perioadă de 3 luni de zile, care s-a încheiat în iulie 2015, cota de piaţă a crescut de la 1.1% la 44.2%, în vreme ce Google a avut de la 0.8% la 51.4%.

  În perioada ce urmează, rămâne de văzut dacă Apple va depăşi platforma Android, dacă Facebook va achiziţiona vreodată Snapchat pentru a deveni cel mai mare furnizor de aplicaţii şi cine va ocupa la final primul loc în top.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.