More

  Nu ai Facebook instalat pe telefon? Chrome îţi serveşte notificările

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Odată cu introducerea Chrome Push API, Google a făcut posibil pentru site-uri să lanseze notificări prin intermediul browser-ului preferat.

  Acest lucru se arată a fi un pas mare pentru mulţi dezvoltatori web şi companii, de vreme ce nu vor mai fi nevoiţi să descarce o aplicaţie pentru a fi la curent cu ultimele lucruri care se întâmplă.

  Facebook s-a alăturat acum gigantului Google pentru a aduce alertele interesante utilizatorilor web. Acestă caracteristică Facebook este live pe Chrome şi poate fi activată în orice moment.

  Citeşte şi: YouTube în Chrome descarcă bateria laptopului – Cum scapi de această problemă

  Probabil, te gândeşti că poţi la fel de bine să îţi descarci aplicaţia Facebook. Totuşi, în primul rând ţine minte că aplicaţia Facebook este foarte mare, iar într-un telefon ocupă 210 MB şi135 MB date suplimentare. Acest spaţiu înseamnă foarte mult pentru o persoană care are spaţiu limitat în telefon.

  Mai mult decât atât, website-ul Facebook este cunoscut pentru viteza sa, mai puţine date consumate şi nu presupune update-uri. Această soluţie pe care au găsit-o Facebook şi Google este mai bună decât mulţi s-ar aştepta.

  Cei care doresc să se bucure de notificările Facebook via Chrome trebuie să urmeze doar câţiva paşi:

  Citeşte şi: Ce am aflat după 10 zile cu S6 Edge Plus prin Orange Smartphone Tester

  1. Înainte de toate, asigură-te că aplicaţia Chrome este updatată la ultima versiune. Poţi verifica acest aspect pe Google Play Store.

  2. După asta, deschide aplicaţia Chrome de pe smartphone-ul Android.

  3. Mergi la m.facebook.com şi înregistrează-te în cont.

  4. Ar trebui să îţi apară o cerere pentru notificări. Apasă pe butonul „Allow”.

  5. Asta este tot! Poţi da, de asemenea, dublu click pe meniul cu 2 buline, mergând la Settings – Site Settings – Notifications şi vezi dacă Facebook este în secţiunea „Allowed”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.