More

  Tim Cook spulberă încă un mister legat de sistemul de operare Apple

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Tim Cook, în cadrul conferinţei Boxworks, din San Francisco, a spulberat un mister, care s-a concretizat mai mult în speranţă, despre sistemul de operare al companiei Apple.

  Fără îndoială, dacă întrebi orice utilizator Apple, sistemul de operare OS X El Capitan este exact lucrul de care iOS are nevoie. Ce ne face să spunem asta? Actualizarea iOS 9.0.1 care vine la scurt timp după lansarea iOS 9, iar aceasta are ca scop repararea multor funcţii care nu merg sau care funcţionează defectuos.

  Citeşte şi: După lansarea iOS 9, Apple repară erorile cu actualizarea iOS 9.0.1

  În cadrul conferinţei Boxworks, CEO-ul Apple, Tim Cook a fost întrebat de către Aaron Levie, CEO Box, dacă cele două sisteme de operare, OS X şi iOS, se vor contopi într-un singur sistem de operare, pe modelul Windows 10, care ar unifica toate dispozitivele pe o singură platformă.

  Timp Cook a răspuns: „nu credem într-un singur sistem de operare pentru PC şi dispozitivele mobile. Nu avem nicio intenţie de a le unifica„.

  Cel mai nou sistem de operare pentru desktop de la Apple funcţionează foarte bine cu iOS, sistemul de operare pentru dispozitivele mobile. Este aproape imposibil să îţi dai seama unde începe unul şi unde se termină celălalt.

  Un lucru rămâne totuşi foarte dificil pentru dispozitivele mobile, cum ar fi remedierea problemelor prin editarea liniilor de cod sau editarea video. Cu toate că există astfel de unelte care sunt similare, este nevoie de câte o unealtă pentru fiecare platformă.

  Citeşte şi: Noul smartphone BlackBerry, prea inteligent pentru CEO-ul companiei

  Cu toate acestea, anunţul lui Tim Cook nu trebuie să sperie pe nimeni şi nu trebuie să curme speranţa că într-o zi va exista un singur sistem de operare OS X pentru toate platformele, cum avem în cazul Windows.

  Nu este pentru prima dată când Apple spune ca un lucru este total nefolositor, numai pentru a reveni asupra sa şi a-l „inova„, la câţiva ani după ce acesta aproape că se demodează.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.