Minecraft primeşte o poveste: adio săpat în pământ

Cristian Gănescu
- 2.10.2015, 12:37 în Gaming
0

SHARES

Încă din luna decembrie, Telltale Games a vorbit despre o componentă bazată pe „poveste” a popularului din jocul Minecraft.

Noul trailer prezintă pe scurt acţiunea primului episod denumit „The Order of the Stone„. Jucătorii vor controla personajul Jesse, care poate fi atât bărbat, cât şi femeie, iar numele folosit pentru genul neutru este Mojang.

Citeşte şi: NVIDIA lansează GeForce NOW pentru gaming în cloud

Personajul principal va merge alături de nişte prieteni la o convenţie de sărbătorire a războinicilor, evident, The Order of the Stone. În drum, acestia vor întâmpina tot felul de probleme în căutarea conveţiei.

The Order of the Stone este format din Warrior, Redstone Engineer, Griefer, şi Architect, care vor restaura pacea în Universul Minicraft.

Vocile folosite pentru realizarea trailerului sunt ale lui Patton Oswalt şi Catherine Taber, în funcţie de sexul personajului pe care îl alegi.

Citeşte şi: Samsung Gear VR: Data de lansare, preţ şi specificaţii

The Order of the Stone rămâne fidel modului cu care Telltale Games ne-a obişnuit, iar acesta este primul episod din cele cinci, la fel ca lansările The Walking Dead şi Game of Thrones. Acesta va apărea în format digital pe 13 octombrie, iar în magazine pe 27 octombrie.

Trailerul îl poţi viziona mai jos.

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!