More

  Preşedinte HTC: Actualizările lunare de securitate sunt „nerealiste”

  Ca urmare a descoperirii Stagefright care ar putea afecta aproape toate dispozitivele Android, Google şi un număr de OEM-uri majore asigură un număr de update-uri lunare care ar putea proteja utilizatorii de orice viitoare probleme de securitate.

  Deşi a rulat deja unele patch-uri de securitate, HTC a refuzat să se se angajeze la update-uri lunare garantate şi se pare că compania nu doreşte să promită ceva ce nu poate livra.

  Preşedintele HTC America, Jason Mackenzie, afirmă printr-un răspuns la o postare pe Twitter că, în ciuda eforturilor companiei de a face faţă viruşilor, este nerealist să spunem că aceste tipuri de actualizări ar putea fi garantate lună de lună.

  Nu vorbim despre o declaraţie nerezonabilă, dacă este să luăm în considerare numărul de telefoane care ar necesita o actualizare şi este de adăugat termenul de testare şi aprobare al furnizorului. Totuşi, vestea nu este liniştitoare pentru cei preocupaţi de securitatea dispozitivului.

  Tu ce părere ai despre securitatea actuală a dispozitivelor Android? Crezi că trebuie să ne aşteptăm la noi dispozitive afectate în perioada următoare? Lasă opinia ta la secţiunea de comentarii de mai jos. 

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here