More

  Preşedinte HTC: Actualizările lunare de securitate sunt „nerealiste”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ca urmare a descoperirii Stagefright care ar putea afecta aproape toate dispozitivele Android, Google şi un număr de OEM-uri majore asigură un număr de update-uri lunare care ar putea proteja utilizatorii de orice viitoare probleme de securitate.

  Deşi a rulat deja unele patch-uri de securitate, HTC a refuzat să se se angajeze la update-uri lunare garantate şi se pare că compania nu doreşte să promită ceva ce nu poate livra.

  Preşedintele HTC America, Jason Mackenzie, afirmă printr-un răspuns la o postare pe Twitter că, în ciuda eforturilor companiei de a face faţă viruşilor, este nerealist să spunem că aceste tipuri de actualizări ar putea fi garantate lună de lună.

  Nu vorbim despre o declaraţie nerezonabilă, dacă este să luăm în considerare numărul de telefoane care ar necesita o actualizare şi este de adăugat termenul de testare şi aprobare al furnizorului. Totuşi, vestea nu este liniştitoare pentru cei preocupaţi de securitatea dispozitivului.

  Tu ce părere ai despre securitatea actuală a dispozitivelor Android? Crezi că trebuie să ne aşteptăm la noi dispozitive afectate în perioada următoare? Lasă opinia ta la secţiunea de comentarii de mai jos. 

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.