Cumpără GeForce GTX şi primeşti GRATIS Tom Clancy’s Rainbow Six sau Assassin’s Creed

NoobZ
- 7.10.2015, 0:20 în Gaming
0

SHARES

Gamerii care achiziționează o unitate de procesare vizuală GeForce GTX 980 Ti, 980 sau 970 GPU sau notebook-uri dotate cu GTX 970M, 980M sau 980 vor beneficia gratuit de jocul Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege sau Assassin’s Creed® Syndicate, prin intermediul bundle-ului Bullets or Blades.

Assassin’s Creed e unul din cele mai apreciate jocuri din lume, remarcându-se prin gameplay și detaliile specifice unor momente istorice, cum ar fi Revoluția Franceză sau perioada Americii coloniale.

Citeşte şi: Microsoft dezvăluie primele device-uri Windows 10 Mobile

NVIDIA colaborează cu Ubisoft, dezvoltatorul jocului, pentru a îmbunătăți experiența grafică a jocurilor Assassin’s Creed: Syndicate și Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

Colaborarea dintre NVIDIA și franciza Assassin’s Creed are o istorie lungă. Criticii au lăudat Assassin’s Creed: Unity pentru nivelul ridicat de detalii obținut cu ajutorul tehnicilor de iluminare NVIDIA HBAO+, în timp ce NVIDIA PhysX a oferit detalii mai bogate pentru scene cu fum, torțe și focuri de tabără în Assassin’s Creed IV Black Flag. În plus, multe titluri Assassin’s Creed au beneficiat de tehnicile antialiasing precum MFAA și TXAA.

Citeşte şi: Pornhub crede că smartphone-ul tău îţi reflectă obiceiurile

De asemenea, NVIDIA și Ubisoft au colaborat cu succes pentru îmbunătățirea seriei Tom Clancy, cele mai recente exemple în acest sens fiind titlurile Tom Clancy’s: Splinter Cell Blacklist și Tom Clancy’s H.A.W.X. 2.

Mai multe detalii despre bundle-ul NVIDIA sunt disponibile pe site-ul http://www.geforce.com/bulletsorblade.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!