More

  Toshiba oferă clienților protecție completă pentru laptopurile lor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Toshiba Europe GmbH anunță astăzi re-lansarea Garanției No Matter What. O ofertă care oferă un plus de siguranță în cazul unor evenimente neașteptate și nedorite.

  Disponibilă gratuit la achiziționarea laptopurilor de consum, Garanția No Matter What de la Toshiba asigură o acoperire cuprinzătoare pentru aproape orice eventualitate.

  Constând în cinci elemente diferite ce includ extinderea garanției standard la trei ani și protecție împotriva distrugerilor accidentale, furt, pierderea datelor și o licență McAfee LiveSafe pentru primul an, această garanție asigură consumatorilor securitate sporită pentru noul lor dispozitiv . Garanția No Matter What este disponibilă doar în anumite țări europene începând cu 1 octombrie 2015 până la 31 martie 2016 și necesită înregistrare în termen de 14 zile de la achiziționare, pentru a fi eligibil.

  Citeşte şi: Cum poţi întrerupe, curăţa şi şterge istoricul YouTube

  Sandor van der Ham, Vice Președinte, B2C PC, Lifestyle Products and Services Group, Toshiba Europe GmbH, declară: „Odată cu creșterea utilizării dispozitivelor mobile și a PC-urilor, precum și a stilurilor de viață tot mai alerte, avem plăcerea de a oferi un plus de încredere și reasigurare pentru clienții noștri, pe pacursul unei zile normale de activitate. Cu Garanția No Matter What ce acoperă seriile complete Satellite, Qosmio, Chromebook și KIRA, ne demonstrăm încrederea pe care o avem în propriile noastre produse că vor rămâne fiabile de-a lungul ciclului lor de viață, asigurându-ne totodată clienții că sunt protejați în cazul oricăror probleme neprevăzute, cum ar fi daune accidentale sau amenințări online.”

  Extinderea garanției

  Laptopurile Toshiba sunt renumite pentru fiabilitatea lor, cu toate acestea, cu Garanția No Matter What, clienții sunt asigurați că, în cazul apariției unor probleme improbabile la PC-ul lor, vor putea beneficia de o garanție internațională extinsă la 3 ani, în locul celei standard care oferă doar doi ani.

  Citeşte şi: Concept inedit iPhone 7: Baterie de 3000 mAh şi cameră de 24 MP

  Daune accidentale

  Asigurarea împotriva daunelor accidentale reprezintă cel mai liniștitor aspect al acestei garanții, dată fiind mobilitatea PC-urilor în ziua de astăzi și potențialul risc de accidente ce se pot întâmpla când ne aflăm în mișcare. Chiar dacă utilizatorii își scapă laptopul în mijlocul unei zile foarte aglomerate sau varsă cafea pe tastatură din greșeală, Garanția No Matter What acoperă aceste lucruri și asigură înlocuirea sau repararea oricărui laptop eligibil care a fost obiectul unei distrugeri accidentale.

  Furt

  Pentru cei care utilizează laptopurile în spații publice sau în călătorii, riscul de furt nu poate fi ignorat. În cazul nedorit al furtului, utilizatorii Toshiba care și-au înregistrat dispozitivul pentru Garanția No Matter What vor fi eligibili pentru o înlocuire gratuită a laptopului, fie cu același model sau cu unul echivalent modelului deținut.

  Citeşte şi: Maşina de spălat care usucă şi împătureşte hainele

  Recuperarea datelor

  Deseori laptopurile reprezintă spațiul de stocare a amintirilor digitale. Hard-disk-urile pot fi umplute cu videoclipuri și fotografii de familie valoaroase, precum și cu conținut multimedia cum ar fi filme și muzică – astfel că o defecțiune la HDD are toate șansele să fie dezastruoasă. Prin intermediul Garanției No Matter What, Toshiba va înlocui hard-disk-urile defecte și va face tot posibilul să recupereze datele afectate.

  McAfee LiveSafe

  Garanția No Matter What nu este numai despre reparația distrugerilor apărute după un incident. Toshiba oferă, de asemenea, o licență McAfee LiveSafe pentru un an celor care se înregistrează.

  Citeşte şi: 9 sfaturi pentru a obţine fotografii perfecte

  Acest lucru conferă un plus de siguranță pentru datele și identitatea utilizatorilor, asigurându-i că dispozitivul lor este protejat de malware, spyware, programe nedorite și multe altele. McAfee LiveSafe oferă și protecție anti-spam și control parental, oferind o reasigurare sporită întregii familii.

  Clienții care au achiziționat un laptop eligibil începând cu 1 octombrie 2015 se pot înregistra pentru Garanția No Matter What pe www.nomatterwhatguarantee.com.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.