More

  Facebook lansează funcţia REACŢII

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Modul în care dai LIKE la postările de pe Facebook este pe cale să se schimbe radical.

  Facebook testează o nouă funcţie denumită „reacţii„, care exprimă mai multe emoţii, în locul unui simplu şi deloc expresiv „like„. Potrivit informaţiilor, reţeaua de socializare va începe testarea acestei funcţionalităţi cu ajutorul utilizatorilor din Irlanda şi Spania.

  Citeşte şi: Facebook va furniza internet pentru Africa din spaţiu începând cu 2016

  Această schimbare este un nou mod prin care utilizatorii îşi pot exprima sentimentele despre postările prietenilor sau familiei, un mod de exprimare prietenos, mai ales pentru că nu toate postările sunt potrivite pentru a primi „like„.

  Asta înseamnă că şi acele momente mai puţin strălucitoare din viaţa cuiva, vor putea primi un răspuns mai potrivit decât până acum. Cu toate acestea, butonul „LIKE” va rămâne, dar va fi „sprijinit din umbră” de emoticoane care vor exprima râsetul, zâmbitul, şocul şi multe altele.

  Citeşte şi: WhatsApp: 7 funcţionalităţi care nu ştiai că există

  Capacitatea de a reacţiona cu animaţii sau emoji a devenit tot mai populară pe platformele de socializare, cât şi pe site-urile de ştiri, iar în unele cazuri, este în sine un mod de comunicare.

  Noile moduri de a reacţiona vor fi disponibile atât pentru postări, cât şi pentru pagini. Toate aceste emoticoane, vor fi asimilate unui LIKE, pentru moment. Nu există detalii despre lansarea funcţionalităţii şi pentru alte ţări.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.