More

  Facebook lucrează la o platformă video asemănătoare Youtube

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook a investit foarte mult componenta video de pe reţeaua sa de socializare şi a promovat-o, încurajând utilizatorii să încarce şi să distribuie prietenilor filmuleţe scurte, care să animeze spaţiul virtual.

  Unul dintre cele mai convingătoare experimente este un tab video special, unde apar toate video-urile tale sau cele distribuite de prietenii tăi. Este o asemănare cu Instagram şi Youtube, în interiorul reţelei de socializare.

  Citeşte şi: Căutări GOOGLE – Mai mult de jumătate provin de pe mobil

  Această nouă funcţionalitate va fi testată pe un grup mic de utilizatori pentru a analiza comportamentul lor în măsura în care au acces la video-urile de familie şi ale cunoscuţilor, fără a mai fi necesar să citeşti toate postările nerelevante.

  Pe lângă acest tab special pentru video-uri, Facebook testează şi o serie de funţionalităţi ale video-urilor. Între ele se regăsesc şi „Video-uri Sugerate„, prin intermediul cărora mai multe video-uri vor apărea în feed, pe baza intereselor tale sau ale istoricului de vizionare, la fel cum este pe Youtube.

  Citeşte şi: Google achiziţionează întregul Alfabet (Online)

  De asemenea, Facebook testează o modalitate prin care utilizatorii pot avea acces la restul newsfeed-ului, în timp ce urmăresc un video. În cele din urmă, ajungem şi la butonul de salvare pentru vizionare ulterioară, la fel cum avem pe Youtube.

  Este evident că Facebook doreşte „o bucată din plăcintă„, bucată care în momentul de faţă se află în mâinile Google. Rămâne de văzut dacă experimentul Facebook se va şi concretiza.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.