More

  Google achiziţionează întregul Alfabet (Online)

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google nu a reuşit să securizeze Alphabet.com înainte de lansa Alfabet Inc., aşa că a făcut cel mai bun lucru: a cumpărat abcdefghijklmnopqrstuvwxyz.com.

  Alphabet este deţinută de BMV, în timp ce ABC.com găzduieşte populara reţea de difuzare, astfel încât Google a trebuit să devină creativ după ce a lansat Alfabet, o noua organizaţie la baza căreia stă supravegherea Google şi diferitele a proiectelor sale secundare.

  Citeşte şi: Microsoft Edge este cu mult sub nivelul Chrome

  „Compania Web este în prezent găzduită la abc.xyz. Am realizat că am omis câteva litere din abc.xyz, aşa că noi doar o dezvoltăm”, a declarat un purtător de cuvânt al Alfabet the Wall Street Journal.

  După cum a subliniat DomainInvesting.com, alfabetul complet a fost creat în 1999, apoi a fost actualizat la 06 octombrie atunci când a fost cumpărat de către Google.

  URL-ul nu este activ pentru o vreme deşi, probabil, compania ne va direcţiona în curând pe link-ul către pagina sa Alphabet. Similar, gigantul motor de căutare deţine Googl.com și Gogle.com, care face referire la realul site Google.

  Citeşte şi: YouTube pentru iOS suferă modificări la design şi editare

  DomainInvesting.com a spus că cele mai multe nume de domenii care conţin alte părţi ale alfabetului par a fi înregistrate, precum sunt cele cu alfabetul complet din alte extensii (.net, .org, .info etc).

  Pentru mai multe informaţii schimbarea majoră pe care o suferă Google în materie de imagine citeşte şi: Alphabet este noua companie care deţine Google sau Google a devenit Alphabet: Ce trebuie să facă acum angajaţii .

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.