More

  Google renunţă la o funcţionalitate Chrome

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google a anunţat că renunţă la centrul de notificări pentru desktop în următoare actualizare a browserului Chrome pentru Windows, Mac şi Linux, deoarece foarte puţine persoane o folosesc.

  Este o funcţionalitate minoră, pe care foarte puţini utilizatori o folosesc, deci majoritatea nici nu vor băga de seamă dispariţia sa.

  Citeşte şi: Mozilla renunţă DEFINITIV la plugin-uri

  Centrul de notificări înlesnea verificarea email-urilor noi şi a alertelor pentru aplicaţiile web, din Chrome. Din păcate, acest serviciu nu s-a îmbunătăţit odată cu trecerea timpului, ci dimpotrivă a stagnat până când a devenit nerentabil.

  Dar speranţa nu a murit pentru cei care foloseau acest serviciu. Toate aceste alerte vor ajunge pe smartphone-ul Android, cât şi pe browser, prin intermediul extensiei  Pushbullet.

  Citeşte şi: Microsoft Edge este cu mult sub nivelul Chrome

  Aceste alerte vor apărea atâta timp cât browserul Chrome funcţionează, dar nu va mai putea transmite alerte atunci când Chrome este închis. Nu este un capăt de ţară, ci un mic impediment.

  Centrul de notificări al Chrome a fost introdus atunci când Windows nu avea un astfel de serviciu. Cu toate acestea, Windows 10 are o funcţionalitate destul de folositoare care funcţionează, deci există posibilitatea ca în viitor, alertele din Chorme să apară aici.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.