More

  Microsoft Edge este cu mult sub nivelul Chrome

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Browserul Edge, de la Microsoft, creat special pentru a înlocui Internet Explorer şi pentru a îngropa toate experienţele negative pe care vechiul browser le-a provocat utilizatorilor, tot nu a reuşit să depăşească browserul Chrome, de la Google.

  De la lansarea noului sistem de operare, browserul Edge ocupă 16% din dispozitivele care rulează Windows 10 cu mult sub browserul Chrome care are o pondere de 70%, potrivit unor noi date furnizate de Quantcast.

  Citeşte şi: HoloLens de la Microsoft disponibil din 2016 – Ce preţ va avea dispozitivul

  La sfârşitul lunii septembrie, browserul Edge avea o pondere de 12% din numărul total al utilizatorilor care folosesc Windows 10, comparativ cu 71%, deţinut de browserul Chrome. Mozilla Firefox are un mic avans faţă de browserul Edge.

  Quantcast furnizează date legate de numărul de vizualizări ale celor mai populare site-uri, pentru marketeri şi companiile interesate. Datele despre browserul Edge, de la Microsoft, se bazează strict pe datele colectate de Quantcast , deci este posibil ca aceste cifre să nu se potrivească cu cele deţinute de Microsoft.

  Cu toate acestea, compania Quantcast susţine că datele sale indică faptul că browserul Edge întâmpină probleme în atragerea utilizatorilor care folosesc Windows 10.

  Citeşte şi: Microsoft Lumia 950 şi 950 XL primesc Windows 10 din decembrie

  În ceea ce priveşte poziţia companiei Microsoft, aceasta s-a folosit de evenimentul din 6 octombrie pentru a vorbi mai mult despre noile produse Surface Book şi Surface Pro 4.

  Cu toate acestea, Microsoft a precizat faptul că a atins un număr de 110 milioane de licenţe Windows 10, înregistrate de la lansarea sistemului de operare, iar browserul Edge a fost folosit pentru a accesa mai mult de 650 de miliarde de pagini web.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.