More

  Google lansează Ghidul Android 6.0 Marshmallow

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google tocmai a lansat un Ghid pentru Începătorii care utilizează Android 6.0 Marshmallow.

  Dacă vrei să arunci o privire înainte de actualizare, ai peste 60 de pagini din care te poţi documenta şi nu te costă nimic.

  Cei care se aşteaptă la îmbunătăţiri în ceea ce priveşte interfaţa, s-ar putea să fie puţin dezamăgiţi. Majoritate utilizatorilor Android sunt deja familiarizaţi cu majoritatea lucrurilor specificate în acest document (până la urmă, vorbim despre un Ghid pentru începători), dar este adăugată şi cea mai interesantă caracteristică Marshmallow: Now on Tap.

  Citeşte şi: NINTENDO NX, un sistem pentru acasă, dar şi de luat cu tine

  Aceasta este o extensie destul de normală de pe aplicaţia Google Now. Ideea de bază din spatele Google Now este să le furnizeze utilizatorilor conţinut înainte să îl fi căutat deja.

  Google Now anticipează nevoile tale, cerinţele, navigarea spre casă sau locaţia unde ai parcat maşina, ba chiar şi dacă ar trebui să iei cu tine umbrela când pleci de acasă.

  Now on Tap duce acest concept ceva mai departe prin furnizarea de conţinut specific în timp ce tu deja foloseşti aplicaţia.

  Exemplul oferit în Ghidul pentru Începători ilustrează un utilizator care primeşte un email ce sugerează o întâlnire la Grădina Zoologică la 11:00 AM, următoarea zi. O sugestie Now On Tap întreabă utilizatorul dacă ar vrea să noteze asta în calendar la timp şi loc. O caracteristică destul de interesantă am putea spune.

  Citeşte şi: Nu mai ai nevoie de Skype pentru a vorbi pe Skype

  Pe lângă asta, Ghidul pentru Începători le oferă utilizatorilor o privire de ansamblu asupra caracteristicilor de bază, cum sunt logarea prin contul Google şi modificarea setărilor.

  De asemenea, scoate la iveală câteva dintre alte surprize pe care le promite Marshmallow, precum o utilizare mult mai eficientă a memoriei şi o durată de viaţă a bateriei la o singură utilizare mult mai mare.

  Dacă eşti interesant să afli mai multe informaţii din GHID, intră pe Google Play Store, descarcă-ţi ghidul, aşează-te în fotoliu cu o cafea în mână şi – spor la lectură!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.