More

  YouTube pregăteşte intens lansarea unui nou serviciu

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  YouTube se pregăteşte intens pentru prezentarea unui serviciu nou, care include o serie de programe, în cadrul unui eveniment din Los Angeles, pe 21 octombrie, potrivit unor informaţii publicate de Recode.

  Aceste noi programe vor avea susţinerea mai multor staruri, iar la anumite emisiuni vor avea acces numai utilizatorii care se abonează la serviciul special, cu plată.

  Potrivit publicaţiei The Wall Street Journal, acest serviciu a atras nişte jucători puternici din industrie.

  Dacă informaţiile sunt adevărate, iar Youtube a convins divizia Turner Cable, a companiei Time Warner Inc., Fox Sports, de la 21st Century FoxA+E Networks Inc. şi NBCUniversal să furnizeze anumite programe serviciului Youtube pe 10 dolari pe lună, atunci vorbim despre o mişcare de putere pe piaţă.

  În prezent, YouTube negociază şi cu Walt Disney Co.

  Citeşte şi: Facebook lucrează la o platformă video asemănătoare Youtube

  Unele dintre aceste companii nu au primit cu entuziasm oferta, majoritatea fiind de părere că ar fi trebuit să primească mai mult, deoarece sunt companii mari.

  Cu toate acestea, YouTube a ameninţat că va tăia accesul companiilor la canal, chiar şi de la versiunea gratuită, dacă nu contribuie la acest serviciu.

  Informaţia publicată de Recode susţine că abonamentul ar putea fi lansat undeva la sfârşitul lunii octombrie. YouTube nu a confirmat nicio informaţie referitoare la eveniment sau la ceea ce va fi prezentat acolo.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.