More

  Google face o nouă achiziţie pentru Street View

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google măreşte echipa Street View cu o companie care scoate tot ce este mai bun din fotografia panoramică.

  „Suntem fericiţi să anunţăm că Digisfera s-a alăturat Google. Am lansat Digisfera cu aproximativ 5 ani în urmă şi am avut oportunitatea de a lucra de-a lungul anilor la mai multe proiecte interesante ce implică fotografia la 360°.

  Suntem încântaţi să ne alăturăm echipei Street View la Google pentru a continua să construim exprienţe nemaipomenite folosind fotografia la 360°.

  Le mulţumim tuturor clienţilor şi prietenilor noştri pentru sprijinul din tot acest timp!”, este mesajul transmis de Digisfera pe site-ul oficial odată ce s-a alăturat echipe Google.

  Citeşte şi: Cel mai nou smartphone Samsung nu rulează Android

  Digisfera este un startup portughez care scoate tot ce este mai bun din fotografiile panoramice.

  Noua companie achiziţionată nu precizează exact ceea ce are de gând să facă în echipa Street View, dar munca sa la mai multe proiecte ambiţioase ar putea fi un pont.

  Digisfera a produs o panoramă gigant la Cupa Mondială din 2014 şi a capturat o vedere senzaţională la inaugurarea preşedintelui Barack Obama.

  Aşadar, aşteptăm cu nerăbdare să vedem care sunt planurile Google cu noua achiziţie.

  Google a confirmat achiziţionare Digisfera pentru VentureBeat, dar a refuzat să ofere şi alte amănunte cu privire la afacere.

  Citeşte şi: Tesla, gândit ca un update pentru smartphone-ul tău

  Fondată în luna ianuare 2011, compania portugheză Digisfera a produs „fotografie, design şi servicii de dezvoltare pentru proiecte ce implică imagini la 360°”.

  Digisfera a fost fondată de António Cabral şi fiul său Manuel Cabral, dar încă nu se ştie foarte clar dacă ambii vor trece la Google.

  În ceea ce priveşte informaţiile cu privire la costurile achiziţionării, pentru moment nu au fost dezvăluite niciun fel de date.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.