More

  5 modalităţi ilare prin sunt pedepsiţi cei care piratează jocurile video

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Piratarea jocurilor este o problemă serioasă pentru dezvoltatori, iar acest fenomen este foarte dificil de combătut.

  Cu toate acestea, dezvoltatorii jocurilor au apelat la o modalitate cât se poate de haioasă de a bloca utilizarea jocurilor care au fost piratate.

  Citeşte şi: Gadgeturi din „Înapoi în viitor” care există în ziua de astăzi

  The Sims 4 se pixelează

  The Sims 4

  De la lansarea sa în 2014, unii au fost nerăbdători şi au dorit jocul mai repede, dar atunci când au apelat la o versiune piratată a jocului, au rămas cu gura căscată. Tot jocul era pixelat şi înceţoşat.

  Aceasta este modalitatea SIMS de a acoperi nudurile, dar aici dezvoltatorul a apelat la „cenzurarea” întregului ecran a celui care rulează o versiune piratată a jocului.

  Scorpionul ROZ din Serious Sam 3

  serious-sam-3-pink-scorpion

  Dacă te-ai gândit vreodată să piratezi jocul Serios Sam 3, de la Croteam, atunci ai avut parte de surpriza vieţii tale. Spre deosebire de alte jocuri, Serious Sam 3 funcţionează fără probleme, dar întâmpini probleme serioase atunci când vrei să termini jocul.

  Citeşte şi: NINTENDO NX, un sistem pentru acasă, dar şi de luat cu tine

  Copiile piratate au un element suplimentar, în „persoana” unui scorpion URIAŞ şi ROZ, care este un pic invincibil. Acesta te va fugări până te va prinde şi te va snopi în bătaie. Pirat rău, ce eşti tu!

  Liftul din The Talos Principle

  talos-principle-elevator

  Aceeaşi echipa Croteam a găsit o modalitate ingenioasă de a păcăli pe cei care apelează la jocurile piratate şi pentru jocul The Talos Principle.

  Ideea este simplă. Pentru a trece de la un nivel la altul, trebuie să utilizezi un lift. Dacă joci o copie piratată a ajocului, acest lift se va opri la jumatatea traseului şi vei rămâne suspendat acolo, ore întregi. Nu poţi face absolut nimic, nici măcar să ieşi din joc.

  Citeşte şi: HoloLens de la Microsoft disponibil din 2016 – Ce preţ va avea dispozitivul

  Mai mult, acest lucru nu se întâmplă imediat, ci după câteva nivele, iar asta pentru a „prinde gustul jocului”. Cine ştie, poate îţi iei versiunea originală.

  Batman: Arkham Asylum – un Batman deloc graţios

  batman-arkham-asylum

  În jocul Batman: Arkham Asylum dezvoltatorii au apelat la o modalitate extrem de haioasă de a destabiliza credibilitatea şi „feeling-ul” jocului. Atunci când Batman planează asupra unui inamic, în loc să aibă graţiozitatea unui vultur, animaţia îl înfăţişează pe erou cum dă din aripi ca o găină.

  Bohemia degradează copiile piratate

  arma-3

  Bohemia Interactive a ales pentru jocul ARMA o cu totul altă abordare. Poţi juca o versiune piratată a jocului, dar este degradat pe măsură ce înaintezi în joc. Mai mult, armele îşi pierd din acurateţe iar vehiculele se opresc pur şi simplu, aleatoriu. În final, tot mediul înconjurător se modifică de parcă personajul tău ar fi sub influenţa unor droguri.

  În prezent, când majoritatea jocurilor s-au mutat online şi necesită o conexiune la internet, foarte puţini dezvoltatori mai au nevoie de o asemenea măsură. Cu toate acestea, este un mod haios de a contracara pirateria.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.