More

  Leica lansează un aparat mirrorless de 7.500 dolari

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Leica, producătorul german de dispozitive optice, lansează un aparat foto mirrorless la un preţ incredibil de 7.500 dolari.

  Noua cameră de la Leica are un preţ exorbitant, dar specificaţiile sunt incredibile. Leica SL a fost proiectat pentru a rivaliza Sony A7, cu senzorul full-frame şi toate componentele mirrorless.

  Singurul handicap pe care Leica îl are este preţul de 7.450 dolari, numai pentru body. Este de două ori mai scump decât camera de la Sony.

  Citeşte şi: Light L16, camera cu 16 senzori care bate orice DSLR

  Potrivit reprezentanţilor companiei Leica, camera SL are cel mai rapid sistem de focalizare automată de pe orice senzor full-frame. Cifrele prezentate sunt de-a dreptul incredibile. Camera poate fotografia continuu cu o rată de 11 cadre pe secundă, cu ajutorul sistemului reglabil de focalizare AF, pentru fiecare cadru, iar alături de buffer-ul de 2GB, fotografierea devine foarte uşor de realizat.

  Camera este indicată pentru fotografierea copiilor, fotografia sportivă, fotografierea păsărilor colibri în zbor, orice fotografie care presupune mişcare.

  Aparatul are un touchscreen de 3 inch şi ISO 50.000, care este setarea maximă pe care o poate avea aparatul. Evident, la preţul de 7.450 dolari, aparatul nu se limitează la video-uri de rezoluţie 1080p, ci are capacitatea de înregistrare 4K la 30 de cadre pe secundă.

  Citeşte şi: Canon produce un senzor de 250 megapixeli

  Dacă aceste performanţe te-au convins, iar preţul nu te-a descurajat, vestea proastă este că nu poţi folosi aparatul fără un obiectiv. Dacă nu vrei să cumeri un adaptor pentru a folosi cu obiectivele scumpe Leica M, S şi R, singura ta opţiune de obiectiv pentru modelul SL este A 24-90mm/F2.8-4.0, care costă nu mai puţin de 4.950 dolari. Asta te duce la un total de 12.400 dolari.

  Leica SL are două sloturi pentru card SD şi vine cu un serveţel special pentru curăţarea obiectivului. De asemenea, primeşti şi o curea, pentru a putea căra mai uşor dispozitivul. Fără obiectiv, aparatul cântăreşte 900 de grame.

  Suntem foarte curioşi cine se aventurează să achiziţioneze o asemenea frumuseţe şi mai ales ce impresia i-a lăsat dispozitivul. Oare merită aceşti bani?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.