More

  Light L16, camera cu 16 senzori care bate orice DSLR

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dispozitivul Lights L16 nu este o cameră convenţională şi, cel mai probabil, nu ai mai văzut aşa ceva până acum.

  Light L16 promite fotografii la o calitate DSLR, fără a aduce impedimentele pe care le întâmpini cu un aparat DSLR sau mirrorless.

  Citeşte şi: De ce aş renunţa în orice moment la DSLR pentru Sony α6000

  Se poate observa că L16 este un aparat diferit, pe faţă având nu mai puţin de 16 module cu lentile, fiecare cu o rezoluţie de 13 megapixeli. Cinci dintre camere au lentile de 35mm, cinci de 70mm, iar şase de 150mm. Toate aceste obiective conferă camerei o distanţă focală expansivă pentru cadre strânse şi langi, deopotrivă.

  Zece dintre cele 16 camere se declanşează simultan atunci când butonul de fotografiere este apăsat. Un soft îmbină cele zece capturi pentru a obţine o poză de înaltă rezoluţie.

  Light L16 rulează o versiune de Android cu capacitate de conectivitate Wi-Fi, pentru distribuirea imaginilor direct din dispozitiv.

  L16-camera-3

  Camera are un touchscreen de 5-inch, care este folosit pentru modificarea parametrilor camerei, inclusiv ISO sau expunere.

  Citeşte şi: 9 sfaturi pentru a obţine fotografii perfecte

  L16 realizează şi video-uri cu rezoluţie de până la 4K cu o distanţă focală echivalentă de 35-150mm.

  L16-camera-2

  Light L16 ar putea fi camera care dictează modul în care vor arăta toate camere foto din viitor. Cu toate acestea, acest viitor nu este ieftin.

  Camera este disponibilă pentru precomenzi pentru suma de 1299 de dolari. Precomenzile pot fi făcute până la data de 6 noiembrie 2015. Livările vor începe din vara anului 2016.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.