More

  Bateria care se îndoaie, de la Samsung, măreşte durata de funcţionare cu 50%

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Consumatorii manifestă un interes sporit pentru dispozitivele smartwatch şi benzile fitness, dispozitive care au intrat în categoria „wearables” care s-ar traduce la noi în „accesorii tech„.

  Este evident că vorbim deja despre o nişă emergentă, în plină dezvoltare, unde este loc pentru toată lumea, dar este foarte bine să te poziţionezi între primii care se afirmă.

  Samsung a înţeles acest lucru, iar după Samsung Galaxy Gear, care concurează cu Apple Watch, gândeşte în perspectivă şi transformă un dispozitiv de care toţi avem nevoie într-un accesoriu portabil: bateria brăţară. Vorbim despre două tipuri de baterii de la Samsung, respectiv Stripe şi Band.

  Citeşte şi: TP-LINK lansează acumulatorul extern universal de 10000mAh PB50

  Producătorul sud-coreean de aparatură electronică a prezentat noile produse la InterBattery 2015 din Seul. Ambele produse au ca scop prelungirea perioadei de funcţionare a dispozitivelor smartwatch şi a benzilor de fitness.

  Samsung spune că bateria Stripe foloseşte materiale „cutting-edge„, atât pentru componentele interne, cât şi externe, având ca rezultat o grosime de numai 0,3 mm. Pentru a obţine această grosime incredibilă, Samsung a precizat că a modificat şi procesul de sigilare al bateriei pentru a crea o densitate a energiei mai mare, comparativ cu bateriile convenţionale.

  samsung-baterie-stripe-band

  Cel mai important aspect este că dispozitivul Stripe se poate îndoi şi poate forma diferite forme. Este un deschizător de drumuri pentru conturarea unor baterii care pot luat orice formă, de la coliere sau bentiţe de păr, până la accesorii pentru tricouri, practic orice.

  Samsugn-SDI-curved-battery

  Samsung a proiectat dispozitivul Band special pentru smartwatch. Atunci când este aplicat pe cureaua oricărui smartwatch, compania spune că banda flexibilă va oferi un spor de energie care măreşte durata de funcţionare cu 50%.

  Citeşte şi: Ce să faci ca Facebook să nu îţi mai consume bateria de la iPhone

  Şi mai important este că dispozitivul rezistă la peste 50.000 de „îndoiri”. Este, fără îndoială un dispozitiv rezistent, care nu se uzează foarte repede.

  Samsung Stripe şi Samsung Bend sunt în stadiul de prototipuri. Samsung nu a precizat când vor fi pregătite pentru a intra în producţia de masă. Cu toate acestea, piaţa care este în continuă dezvoltare va pune presiune pe producător, iar produsul va fi prezent, cel mai probabil, cât de curând în toate magazinele.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.