More

  Utilizatorii iPhone scapă de zgârieturile de pe ecran şi carcasă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ţi-ai cumperat un smartphone high-end, iar tot ce faci zi de zi este să ai grijă ca nu cumva să se zgârie, să se spargă sau să păţească ceva ce ar putea produce o gaură masivă în buget.

  Chiar dacă nu laşi smartphone-ul la îndemâna pisicii care poate să îţi zgârie orice suprafaţă cu cea mai mare uşurinţă, există nenumărate momente în care iPhone-ul tău este supus riscului de degradare.

  Fie că îl bagi în buzunar cu mănunchiul de chei sau că îl aşezi cu faţa în jos pe o suprafaţă abrazivă, dispozitivul tău mobil se alege la un moment dat cu zgârieturi la nivelul display-ului şi carcasei.

  Citeşte şi: Sony ar putea cumpăra divizia de imagistică de la Toshiba

  Pentru asta, o echipă a venit cu o nouă tehnologie de „auto-vindecare” pentru carcasele iPhone. Ultima tehnologie Innerexile putea repara zgârieturile fine în doar 30 de secunde (la o temperaturi potrivită), dar ultima versiune poate face acest lucru într-o secundă.

  Cum este posibil acest lucru? Deşi pare un lucru magic, nu este vorba nici pe departe de lucruri misterioase. Secretul din spatele noilor carcase şi folii pentru iPhone sunt microcapsulele care conţin un fel de adeziv lichid, iar atunci când suprafaţa se deteriorează, acel lichid umple rapid spaţiile libere şi cel mai probabil nici nu vei realiza că telefonul tău a fost zgâriat vreodată.

  Primul produs Innerexile care ar putea fi utilizat este „Self-repair screen protectors” pentru iPhone 6s şi iPhone 6s Plus.

  Citeşte şi: Apple a fost dat din nou în judecată

  Folia va fi subţire de 0.2 mm şi este compatibilă în totalitate cu tehnologia 3D Touch. Pentru cei interesaţi, aceasta poate rezista la o frecare cu un dispozitiv de până la 2 kg. Se lucrează şi la o versiune de 3kg, iar tehnologia este deja verificată de SGS.

  Preţul unei astfel de protecţii ajunge la 23.99 dolari bucata pentru iPhone 6s, iar pentru versiunea iPhone 6s Plus trebuie să scoţi din buzunar cu 2 dolari mai mult.

  Dacă vrei să utilizezi, de asemenea, o carcasă cu aceleaşi proprietăţi de vindecare, pe la mijlocul lunii noiembrie Innerexile se pregăteşte să facă un nou mare anunţ.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.